Skip to main content

Stockholm, China Teatern – "En värsting till syster"

Pris från:
3 450:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, biljett på parkettplats till musikalen ”En värsting till syster” på China Teatern, reseledarservice.
Boka resa

Tillbringa en härlig weekend i Stockholm och se musikalsuccén från Broadway och West End - ”En värsting till syster”. En rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt hotell, Clarion Amaranten ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stadsrundtur & Musikal
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en stadsrundtur med vår buss. Vi får bland annat se det vackra Stadshuset och Kungliga slottet.  Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter.

På kvällen åker vi till China Teatern för att se musikalen ”En värsting till syster”.  En fartfylld, medryckande och gudomligt rolig musikal, som bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.  I huvudrollerna ser vi Gladys del Pilar, Suzanne Reuter, Karl Dyall, Kim Sulocki m.fl. Efter föreställningen går bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/3BussStockholm, China Teatern - En värsting till syster Mer än 83 450:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger i centrala Stockholm ca 10 minuters promenad från centralstationen. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restaura...

Resekalender

7/12Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-