Skip to main content

Stockholm -Elitloppet på Solvalla

Pris från:
2 795:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Scandic Hotel Norra Bantorget, Stockholm, frukost dag 2 & 3, transfer Solvalla t/r dag 2 & 3, ciceron på bussresan, Bengt-Erik Larsson.
Boka resa

Elitloppet är ett av världens mest välrenommerade travlopp. I maj varje år samlas aktiva hästägare, travfans och andra besökare för att skapa den folkfest som gjort Elitloppet känt som ett idrottsevenemang man gärna återkommer till.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot Stockholm. Vi gör stopp för fikapaus och lunch på lämpliga platser under resans gång. Vår ”professor” och ciceron Bengt-Erik Larsson lär oss allt som är värt att veta om trav och kanske även ger oss några heta tips inför helgens bragder som komma skall. Huvudstaden beräknar vi nå sen eftermiddag. Efter incheckning på vårt centrala hotell, är kvällen fri.

Dag 2 - Solvalla
Utvilade efter en god natts sömn smakar det bra med en härlig frukostbuffé. Vi samlas i bussen och åker ut till Solvalla. Här ska vi få uppleva travsport av absolut högsta klass på Elitloppshelgens lördag. Eller vad sägs om bland Harper Hanovers lopp och Sweden Cup för att nämna ett par höjdpunkter... Sen eftermiddag samlas vi åter i bussen som tar oss tillbaka till vårt hotell. Kvällen spenderas efter egna önskemål.

Dag 3 – Solvalla & hemresa (60 mil)
Efter en god frukostbuffé checkar vi ut från vårt hotell och gör oss redo för en spännande Elitloppssöndag. Det är dagen då ett av världens största och mest prestigefyllda travlopp ska avgöras på Solvalla. När tävlingarna är över och vinnarna korats, samlas vi åter i bussen och påbörjar vår hemfärd. Vi gör stopp på lämpliga platser under resans gång och får möjlighet att köpa en bit mat eller fika. Hemorten beräknar vi att nå sen kväll. Vi säger tack och adjö till vår ciceron Bengt-Erik Larsson och tar farväl av nya bekantskaper och kanske även en och annan vinst i bagaget.

 

 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/5BussStockholm - Elitloppet på SolvallaMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Scandic Hotel Norra Bantorget

Scandic Hotel Norra Bantorget

Scandic Norra Bantorget är centralt beläget endast en gata från den kända Drottninggatan med all shopping som leder hela vägen till Gamla stan. Vill man inte lämna hotellet kan man äta gott i hotellet...

Resekalender

23/3Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-