Skip to main content

Stockholm, Magnus Uggla på Göta Lejon

Pris från:
3 195:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, biljett på parkett till Magnus Ugglas show på Göta Lejon, reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm, som bjuder på avkoppling, sightseeing, shopping och show med Magnus Uggla på Göta Lejon. En hitkavalkad och hitshow av sällan skådat mått.
 

Show
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x platina och haft många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut, en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått med bara gamla låtar.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt hotell, Clarion  Amaranten ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stadsrundtur & Show
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en stadsrundtur med vår buss. Vi får bland annat se det vackra Stadshuset och Kungliga slottet.  Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter. På kvällen ser vi showen ”Varning på stan nu mår kung i baren illa igen” med Magnus Uggla på Göta Lejon.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/10BussStockholm - Magnus Uggla på Göta LejonMer än 83 195:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger med cirka tio minuters promenad från centralstationen i Stockholm. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restauran...

Resekalender

19/9TUR för en dag till GILLELEJE via Veberöd-Genarp-Dalby-Staffanstorpfrån 280:-