Skip to main content

Stockholm med julmarknad på Skansen

Pris från:
3 295:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, klassiskt julbord inklusive en lättöl/vatten på restaurang Movitz, kort stadsrundtur, entré till Skansens julmarknad, reseledarservice.
Boka resa

Tillbringa en härlig weekend i Stockholm och njut av vår vackra huvudstad i julskrud.  Vi besöker Skansens julmarknad med gamla anor där vi får uppleva en julmarknad med klassiska hantverk, mat och godsaker.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)  
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning har vi egen tid att strosa runt och njuta av alla vackra juldekorationer och julshoppa.  Vårt hotell, Clarion Amaranten ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen.

Dag 2 – Julmarknad 
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en kort stadsrundtur på väg till Skansen, där vi ska besöka den mysiga julmarknaden. Här finns mer än 70 julbodar där vi kan köpa allt från hemslöjd, marmelad, godis, glögg och pepparkakor till hemstöpta ljus och mycket mer. Vi får se och uppleva hur julen firades förr. Det bjuds på musikunderhållning, dans kring granen och julpyssel. Här finns härlig mat att pröva, som traditionella kolbullar, viltburgare och munkar.

Tidig eftermiddag åker vi tillbaka till centrum och får egen tid.  På kvällen samlas vi igen för att ta vår buss till gamla stan och restaurang Movitz där vi ska avnjuta ett klassiskt julbord. Här finns allt från sill, Janssons, köttbullar och prinskorvar till härliga vegetariska rätter. Sedan går bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
Efter frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

Hotell
Clarion Hotell Amaranten ligger i centrala Stockholm ca 10 minuters promenad från centralstationen. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restaurang, bar, gym och spabehandlingar. Hotellet är kontantfritt!

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/12BussStockholm med julmarknad på SkansenMer än 83 295:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger med cirka tio minuters promenad från centralstationen i Stockholm. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restauran...

Resekalender

28/10TUR för en dag - IKEA ÄLMHULT -Museum & varuhus (via Ystad, Sjöbo, Hörby, Höör)från 295:-