Skip to main content

Stockholm & Kryssning till Mariehamn

Pris från:
2 395:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, färjeavgifter, en övernattning med del i dubbelrum på Quality Hotel Nacka, middag på restaurang Movitz dag 1, frukost dag 2 och 3, guidad bussrundtur i Stockholm, en natt med del i insides tvåbäddshytt,Viking Cinderella, Vikingbuffé inklusive fri dryck dag 2, reseledarservice.
Boka resa

Första natten bor vi på Quality Hotel Nacka. Det blir tid för god mat, shopping och en guidad stadsrundtur bland Stockholms sevärdheter innan vi åker kryssningen till Mariehamn. Färden går genom skärgården som inte utan anledning betraktas som en av världens vackraste!
 

Sök resa

Program

Dag 1 - Stockholm (60 mil)
Avresa från hemorten till Stockholm med uppehåll för lunch och fika. Efter incheckning på Quality Hotel Nacka blir det tid för en stunds avkoppling. Cirka klockan 18:30 åker vi in till Gamla stan för att avnjuta en gemensam middag i 1500-talsvalven på restaurang Movitz. Mätta och belåtna samlas vi i bussen igen för en kort resa tillbaka till hotellet. Resten av kvällen spenderas på egen hand.

Dag 2 - Kryssning
Efter en god frukost på hotellet erbjuder vi, för er som önskar, en cirka 2 timmars guidad bussrundtur bland Stockholms vackra sevärdheter. Sedan blir det tid att strosa runt och utforska Gamla stan på egen hand. Vi samlas åter i bussen och tar oss till hamnen där färjan väntar. Vi går ombord och gör oss bekväma i våra hytter. På kvällen är det dags att avnjuta den stora middagsbuffén med fri dryck (öl, vin och vatten). Mätta och belåtna njuter vi av underhållningen och roar oss efter eget tycke och smak.

Dag 3 - Kryssning, Hemresa (60 mil)
Båten anländer till Åland tidigt på morgonen och ligger kvar i någon timme. Vi kan ej gå iland utan njuter av den goda frukostbuffén som serveras mellan klockan 07.00 - 09.30. Tiden fram till klockan 15.00 spenderar var och en efter egna önskemål. Missa inte taxfreebutiken, koppla av på soldäck eller ta del av någon aktivitet som Cinderella har att erbjuda. Väl i land samlas vi åter i bussen för att påbörja vår hemfärd. Vi gör uppehåll för lunch och fika och beräknar att nå hemorten sen kväll.

Obs!  -Åldersgräns för kryssningar med Cinderella är 21 år. Resenärer som är under 21 år får endast resa i sällskap med målsman.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/7BussStockholm & Kryssning till MariehamnMer än 82 395:-BokaMer information

Hotell

Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här erbjuds restaurang, bar och relaxavdelning. www.nordicchoicehotels.se www.nordicchoicehotels.se...
Viking Line Cinderella

Viking Line Cinderella

Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och...

Resekalender

17/4Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 250:-