Skip to main content

Stockholm -På egen hand

Status:
Fullt

Glöm bort vardagens stress och följ med oss till vår vackra huvudstad, Stockholm. Här finns allt och lite till, strosa runt i gamla stan, gå på museum, njut av folkvimlet från en uteservering eller gå på någon teater, valet är ditt!

Sök resa

Program -Stockholm på egen hand

Dag 1 – Stockholm (56 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang.

Dag 2 - Stadsrundtur, Stockholm på egen hand
Utvilade efter en god natts sömn smakar det bra med en härlig frukostbuffé. Stärkta av frukosten tar bussen oss runt på en guidad stadsrundtur innan det blivit dags att på egen hand ge sig ut i vår härliga huvudstad och spana in utbudet av affärer och sevärdheter som kan tänkas locka. Kanske vill du hjälpa till att heja fram tjejerna som springer Tjejmilen till mållinjen. Valet är ditt, du har hela dagen till eget förfogande.

Dag 3 – Hemresa (56 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Efter några timmar stannar vi för att äta lunch. Mätta och belåtna tar bussen oss mot våra respektive hemorter. Efter en oförglömlig weekend tar vi farväl av såväl gamla och säkert en del nya bekantskaper!
 

Resekalender

25/4Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-
2/5TUR för en dag via Nybrostrand-Trelleborgfrån 295:-
2/5Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-
3/5TUR för en dag via Tomelilla-Dalbyfrån 295:-
4/5Göteborg på egen handfrån 1 250:-