Skip to main content

Stockholm -På egen hand

Pris från:
2 845:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två övernattningar med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten Stockholm, frukost på hotellet dag 2 & 3, busstransfer Tjejloppet t/r, reseledarservice.
Boka resa

Glöm bort vardagens stress och följ med till vår vackra huvudstad. Strosa runt i gamla stan, gå på museum eller bara njut av folkvimlet - valet är ditt! Unna dig en härlig weekend i Stockholm.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot Stockholm. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt trevliga hotell, Clarion Amaranten ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens många sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stockholm på egen hand
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet. Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter som kan tänkas locka. (Vi erbjuder även transfer till startplatsen för Tjejmilen för er som önskar. Efter loppets slut går bussen tillbaka till hotellet och sedan är resten av dagen fri för egna aktiviteter).

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet får vi möjlighet till shopping och egen tid i Stockholm. Kl. 13.00 lämnar vi Stockholm och åker söderut. Vi gör uppehåll för middag och fika och är åter i våra hemorter lite senare på kvällen.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/8BussStockholm på egen handMer än 82 845:-BokaMer information

Resekalender

17/4Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 250:-