Skip to main content

Stockholm, Peter Jöback på Cirkus

Pris från:
3 895:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, bordsreservation inkl. 2-rätters meny & biljett på parkettplats till Peter Jöbacks show på Cirkus, reseledarservice.
Boka resa

Peter Jöback, en av våra mest framgångsrika artister, kommer för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show på Cirkus, ”Med hjärtat som insats”. Följ med på en härlig weekend till Stockholm som bjuder på avkoppling, god mat, sightseeing, shopping och en fantastisk musikalisk show.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt hotell, Clarion  Amaranten, ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stadsrundtur & Peter Jöback på Cirkus
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en stadsrundtur med vår buss. Vi får bland annat se det vackra Stadshuset och Kungliga slottet.  Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter. På kvällen åker vi med vår buss till Cirkus för middag och show med Peter Jöback och efter showen går bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

Show
Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom Peter Jöbacks olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar. I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/11BussStockholm - Peter Jöback på Cirkus23 895:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger med cirka tio minuters promenad från centralstationen i Stockholm. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restauran...

Resekalender

20/11Bordershop (75 kg) via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmöfrån 500:-