Skip to main content

Stockholm -Skifs, Bitar ur mitt liv

Pris från:
3 750:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, showbiljett till Björn Skifs på Skansen, stadsrundtur, reseledarservice.
Boka resa

Glöm bort vardagens stress och följ med på en underbar resa till Stockholm! Vi kommer att få tid till både avkoppling, god mat, sightseeing, shopping och Björn Skifs fantastiska show på Skansen - Bitar ur mitt liv!

Sök resa

Program Stockholm -Skifs, Bitar ur mitt liv

Dag 1 – Stockholm (56 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang.

Dag 2 – Rundtur & Show (1 mil)
Utvilade efter en god natts sömn smakar det bra med en härlig frukostbuffé. Stärkta av frukosten tar bussen oss runt på en guidad stadsrundtur innan det blivit dags att på egen hand ge sig ut i vår härliga huvudstad och spana in utbudet av affärer och sevärdheter som kan tänkas locka. Kanske vill du hjälpa till att heja fram tjejerna som springer Tjejmilen till mållinjen. Tidig kväll samlas vi i hotellets reception och beger oss iväg i god tid till kvällens föreställning som börjar klockan 20:00. Efter en minnesrik show åker vi tillbaka till hotellet.

Dag 3 – Hemresa (56 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Efter några timmar stannar vi för att äta lunch. Mätta och belåtna tar bussen oss mot våra respektive hemorter. Efter en oförglömlig weekend tar vi farväl av såväl gamla och säkert en del nya bekantskaper!

Show
50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på Skansen. Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på Sollidenscenen. Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
31/8BussStockholm - Björn Skifs53 750:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger i centrala Stockholm ca 10 minuters promenad från centralstationen. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restaura...

Resekalender

19/7TUR för en dag till GILLELEJE via Veberöd-Staffanstorpfrån 280:-