Skip to main content

Stockholm - Tjejmilen

Pris från:
2 795:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Scandic Hotel Continental, Stockholm, frukost dag 2 & 3, transfer loppet, Gärdet t/r dag 2.
Boka resa

Tjejmilen är Sveriges största idrottsarrangemang bara för kvinnor.  För 36:e året i rad samlas tusentals på Gärdet i Stockholm för att springa 10 km och för att uppleva något mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft.  Ett lopp som passar alla!


 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Vi startar vår resa på morgonen mot Stockholm.  Under resans gång gör vi uppehåll för fika och lunch. På eftermiddagen är vi framme i Stockholm och åker direkt till Tjemilens Expo för att hämta ut nummerlappar, startpaket. Vi checkar sedan in på vårt hotell i centrum.   

Dag 2 – Tjejmilen
Vi börjar dagen med en rejäl frukostbuffé för att ladda inför loppet. Vi kör ut till startplatsen för Tjejmilen i god tid innan loppet startar. Efter loppets slut går bussen tillbaka till hotellet och sedan är resten av dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet får vi möjlighet till shopping och egen tid i Stockholm. Kl. 13.00 lämnar vi Stockholm och åker söderut. Vi gör uppehåll för middag och fika och är åter i våra hemorter lite senare på kvällen.  

Anmälan till loppet gör du själv via www.tjejmilen.se

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/8BussStockholm - Tjejmilen Mer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Scandic Hotel Continental, Stockholm

Scandic Hotel Continental, Stockholm

Scandic Hotel Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och St...

Resekalender

25/6TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Getinge, Haverdal, Halmstad)från 295:-