Skip to main content

Stockholm - Tjejmilen

Status:
Fullt

Tjejmilen är Sveriges största idrottsarrangemang bara för kvinnor.  För 36:e året i rad samlas tusentals på Gärdet i Stockholm för att springa 10 km och för att uppleva något mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft.  Ett lopp som passar alla!


 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Vi startar vår resa på morgonen mot Stockholm.  Under resans gång gör vi uppehåll för fika och lunch. På eftermiddagen är vi framme i Stockholm och åker direkt till Tjemilens Expo för att hämta ut nummerlappar, startpaket. Vi checkar sedan in på vårt hotell i centrum.   

Dag 2 – Tjejmilen
Vi börjar dagen med en rejäl frukostbuffé för att ladda inför loppet. Vi kör ut till startplatsen för Tjejmilen i god tid innan loppet startar. Efter loppets slut går bussen tillbaka till hotellet och sedan är resten av dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet får vi möjlighet till shopping och egen tid i Stockholm. Kl. 13.00 lämnar vi Stockholm och åker söderut. Vi gör uppehåll för middag och fika och är åter i våra hemorter lite senare på kvällen.  

Anmälan till loppet gör du själv via www.tjejmilen.se

 

 

Hotell

Scandic Hotel Continental, Stockholm

Scandic Hotel Continental, Stockholm

Scandic Hotel Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och St...

Resekalender

23/8Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-
24/8Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-
25/8Gotland - Solens & vindarnas öfrån 5 995:-
26/8TUR för en dag - HELSINGÖR (via Varberg)från 295:-
27/8TUR för en dag - HELSINGÖR (via Falkenberg, Slöinge)från 295:-