Skip to main content

Stöten -Sportlovsvecka i Sälen

Pris från:
4 895:-
Dagar:8
  • Resa i modern turistbuss Sälen t/r
  • 7 nätter i del av stuga, Stöten Ranch
  • Slutstädning av stugan
Boka resa

Skidåkning för hela familjen! Följ med till Stöten i Sälen. Här finns skidbackar som passar alla typer av åkare, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Anläggningen erbjuder hela 47 olika nedfarter i olika svårighetsgrader. Allt från gröna backar som lämpar sig utmärkt för nybörjaren till svarta nedfarter som är bättre lämpade för den erfarne skidåkaren. 


Priser:
Del i 2-bäddsstuga: 6 895:-/person
Del i 3-bäddsstuga: 5 595:-/person
Del i 4-bäddsstuga: 4 895:-/person

1000:- I BARNRABATT (t.o.m 12 år)


Liftkort - Se våra förmånliga priser!
-OBS! Måste beställas vid bokningstillfället av resan!

Vuxen 1820:- 
Ungdom (7–17 år) 1320:- 
Barn (0-6 år) 60:-

I liftkortspriset ingår:
Skidåkning under hela vistelsen samt morgonskidåkning 07:30-09:30 på tisdagen + fredagen och kvällsskidåkning 19:30-21:00 på onsdagen och lördagen. Ingår gör även entré till bad, gym och relax i upplevelsecenter Vattufjäll. 

Sök resa

Program -Läs mer här

 Dag 1 – Sälen (76 mil)
Efter upphämtning kör vi via Göteborg och vidare till Sälen.  Vi gör stopp för bensträckare och möjlighet att köpa lunch på lämpliga platser under resans gång. Framme i Sälen checkar vi in och gör oss bekväma i våra stugor. Övrig tid är fri att utforska området på egen hand. 

Dag 2 – 7
Hela veckan spenderas i egen takt och efter egna önskemål. 

Stöten Sälen
Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, från mycket lätta backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du den kanske bästa skid-åkningen. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Som om detta inte vore nog utökade vi inför säsongen 18/19 vårt utbud av backar genom att introducera Sälens längsta nedfart. Med start från toppen slingrar sig den 3060 meter långa backen ner genom varierande terräng. Med fler än 45 skidbackar i varierande svårighetsgrader hittar du garanterat ditt favoritåk! Synonymt för alla våra backar är att de ligger nära våra boenden vilket gör det enkelt att ta sig med skidor och lift vart du än önskar. 

Dag 8 – Hemresa (76 mil)
Efter en härlig vecka i Stöten, checkar vi ut och tar farväl för denna gång. Vi samlas åter i bussen och påbörjar vår hemfärd. Vi gör stopp för fikapauser och möjlighet att sträcka på benen innan vi när hemorten.  Med ömma muskler och nya bekantskaper, tar vi farväl vid respektive hållplats. Vi beräknar att vara tillbaka på hemorten vid 20-tiden. 
– Att resa är att leva!

 


Priser:
Del i 2-bäddsstuga: 6 895:-/person
Del i 3-bäddsstuga: 5 595:-/person
Del i 4-bäddsstuga: 4 895:-/person

1000:- I BARNRABATT (t.o.m 12 år)


Liftkort
Vuxna 1722:- 
Ungdomar 7–17 år 1220:- 
Barn (0-6 år) 60:-

I liftkortspriset ingår:
skidåkning under hela vistelsen samt morgonskidåkning 07:30-09:30 på tisdagen + fredagen och kvällsskidåkning 19:30-21:00 på onsdagen och lördagen. Ingår gör även entré till bad, gym och relax i upplevelsecenter Vattufjäll.

 

*Med reservation för feltryck & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
21/2BussStöten -Sportlovsvecka i Sälen
Glöm inte att köpa liftkort till vårt förmånliga gruppris vid bokningstillfället!
Mer än 84 895:-BokaMer information

Hotell

Stöten Ranch

Stöten Ranch

Parstugor i Stöten Ranch Stugans storlek: 30 kvm Stöten Ranch är belägen vid Ranchliften som smidigt tar dig upp till Stötentorget och hem kommer du med transportbacken som slutar mitt i stugområdet...