Skip to main content

TUR för en dag

Status:
Fullt

Välkomna till Torvehallerne & Botanisk Have!

I modern arkitektur erbjuder saluhallen Torvehallerne delikatesser som färsk fisk, grönsaker, exotiska kryddor, nymalt kaffe, gourmetchoklad och goda viner. Råvarorna är av prima kvalitet och sortimentet är svårt att hitta någon annanstans. Över 80 handlare står redo med sina dagsfärska delikatesser - några att ta hem, andra för att ätas på plats. Botanisk Have i Köpenhamn är en botanisk trädgård med Danmarks största samling av växter. Växthuset har anor från 1800-talet och är en del av stadens naturhistoriska museum.

 

Sök resa

Program TUR för en dag

Efter upphämtning styr vi bussen mot Restaurang Stationen i Skanör (3-17 april), eller Hantverksgården i Vellinge (18 april-9 maj). Här kan vi köpa en god förmiddagsfika och lyssna till presentationen om Kristianstad Buss kommande reseprogram. Det förekommer även försäljning av moderna kvalitetsprodukter. Vidare är det dags att njuta av en god lunch bestående av varmrätt, sallad, bröd & kaffe.

Mätta och belåtna åker vi via Öresundsbron till Torvehallerne och Botanisk Have i Köpenhamn. Här blir det tid att strosa runt på egen hand och njuta bland utsökta delikatesser och fantastiska växter. Cirka klockan 16:30 samlas vi åter i bussen och påbörjar vår hemfärd. Via Öresundsbron är vi snart hemma igen med härliga minnen och säkert ett och annat inköp i bagaget!

Samtliga besök är kostnadsfria!
Väl mött i bussen!

 

Bra att veta:

Denna resa betalas kontant i bussen!

Medtag giltig ID-handling till exempel pass, naionellt ID-kort eller körkort!

Resekalender

25/5Aerø - En äkta dansk sagoöfrån 3 395:-
26/5Bordershop direkt (100 kg) via Olofströmfrån 600:-
28/5Ullared (via Sölvesborg-Hässleholm)från 240:-
1/6Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-
1/6Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-