Skip to main content

TUR för en dag -Möt våren i Vellinge

Status:
Fullt

Tjuvstarta påsken och följ med på en tur till Vellingeblomman.  Här möter vi våren och inspireras av fantastiska smaker i färgsprakande INOMHUS-miljö. Botanisera bland 10 000 kvm fyllda  ytor med påskutställning, exotiska krukväxter, delikatesser och  inredningsdetaljer av hög kvalitet. På Farmor Idas restaurang serveras maten med stolthet. Här används färska råvaror och nästan allt lagas från grunden. 

Vellingeblomman - Så otroligt mycket mer än bara blommor.
 

Res 4 personer -Betala bara för 3!
Samtliga 4 namn måste finnas med i SAMMA bokning.

Sök resa

Program

Dagen inleds på bästa sätt i Farmor Idas Bistro på Vellingeblomman. Här kan vi unna oss en god förmiddagsfika i charmig atmosfär. Det bjuds på korta, spännande presentationer av Belton Travel och Nyhamn of Sweden,  mingel och möjlighet att handla kvalitetsprodukter till förmånliga priser.

Till lunch får vi en buffé bestående av tre olika  rätter med sallad, hembakat bröd och kaffe från Farmor Idas Bistro. Mätta och belåtna  blir det tid att strosa runt och utforska handelspalatset på egen hand. Botanisera i skafferiet för växter, krukor, djurtillbehör, inredning, dofter, presentartiklar, dammtillbehör, zoo-artiklar, trädgårdstillbehör, godis och MYCKET mer.

Under eftermiddagen kommer fikasuget och  då går var och en till caféet och löser in sin  kupong och njuter av en god eftermiddagsfika. På Vellingeblomman råder ingen stress. Vi stannar tills vi känner oss nöjda. Vi beräknar att vara hemma tidig kväll.

- Att resa är att leva!
 

Resekalender

23/3Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-
26/3Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-
26/3Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 250:-
27/3TUR för en dag - KOSTA - Shopping & glasbruk (via Kristianstad, Hanaskog, Knislinge, Broby, Osby)från 280:-
28/3TUR för en dag - KOSTA - Shopping & glasbruk (via Åhus, Rinkaby, Bromölla, Sölvesborg)från 280:-