Skip to main content

Vallarnas Friluftsteater -Alla tiders Åsa-Nisse

Status:
Fullt

ÅSA-NISSE MÖTER DAG-OTTO I EN VIRVLANDE BUSKIS PÅ VALLARNA 2022!


Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.


 
PROGRAM
Resan startar på våra respektive hållplatser och vi kör direkt mot Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg. Vi anländer i god tid och får möjlighet att köpa något ätbart på egen hand på området innan vi intar våra förbokade platser. Föreställningen börjar klockan 19:00 på lördagen (klockan 15:00 på söndagen) och varar i cirka 2 ½ timme inklusive paus. Efter föreställningen samlas vi i bussen för avresa hemåt.

 

Revyn -Alla tiders Åsa-Nisse
När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Robin Rösehag) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen. Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. I Knohult 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd & skumma affärer. 


Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade föreståndaren Sonja, en bakverks-älskande polis, en stelbent kommun-representant & nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset. Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framför allt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.
I rollerna ser vi bland andra Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck.
För regi står Pär Nymark.

 

Sök resa