Vallarnas friluftsteater -Alla tiders ÅSA-NISSE

Pris från:
895:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss
  • Revybiljett till Vallarnas Friluftsteater
Boka resa

ÅSA-NISSE MÖTER DAG-OTTO I EN VIRVLANDE BUSKIS PÅ VALLARNA 2020!


Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.
 

Revyn
När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen. Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar dom 70 år framåt i tiden.


I Knohult 2020 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverks-älskande polis, en stelbent kommun-representant & nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset. Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?
 

Regi: Pär Nymark
Manus: Annika Andersson & Pär Nymark
Ensemble: Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.
 

Program -Läs mer här!

Resan startar på våra respektive hållplatser och vi kör direkt mot Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg. Vi anländer i god tid och får möjlighet att köpa något ätbart på egen hand på området innan vi intar våra förbokade platser. Föreställningen börjar klockan 19:00 på lördagen (klockan 15:00 på söndagen) och varar i cirka 2 ½ timme inklusive paus. Efter föreställningen samlas vi i bussen för avresa hemåt.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/7BussVallarnas Friluftsteater (Via Sölvesborg, Bromölla, Kristianstad, Hässleholm)
Kvällsföreställningen kl. 19:00
Mer än 8895:-BokaMer information
18/7BussVallarnas Friluftsteater (Via Sölvesborg, Bromölla, Kristianstad, Hässleholm)
Eftermiddagsföreställningen kl. 15:00
Mer än 8895:-BokaMer information
24/7BussVallarnas Friluftsteater (Via Malmö, Lund, Löddeköpinge, Landskrona, Helsingborg)
Kvällsföreställningen kl. 19:00
Mer än 8895:-BokaMer information