Skip to main content

Vallarnas Friluftsteater -Stulen kärlek

Pris från:
875:-
Dagar:1
Resa i modern turistbuss & revybiljett till Vallarnas Friluftsteater.
Boka resa

Välkommen till årets stora skrattfest på Vallarna i Falkenberg! Föreställningen som dessutom bjuder på en återförening av Stefan & Krister. Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

 

Sök resa

Program

Resan startar på våra respektive hållplatser och vi kör direkt mot Falkenberg och Vallarnas Friluftsteater. Vi anländer i god tid och får möjlighet att köpa något ätbart på egen hand på området innan vi intar våra platser på främre parkett. Föreställningen börjar kl. 15.30 och varar i cirka 2 ½ tim. inkl. paus. Efter föreställningen samlas vi i bussen för avresa hemåt.  

Revyn
Handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse, som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald. Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker, som är ditringd av Evald för en värdering av statyn. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam, som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp.

Ensemble: Mikael Ahlberg, Anna Carlsson, Mikael Riesebeck, Jojje Jönsson, Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/8BussVallarnas Friluftsteater2875:-BokaMer information

Resekalender

23/7TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Malmö, Erikslust, Bellevuegården, Mobilia Öster)från 295:-