Skip to main content

Weekendresa till Rostock

Pris från:
2 395:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Die kleine Sonne, Rostock, middag på hotellet dag 1, frukost dag 2 & 3, möjlighet till inköp max 25 kg/person, reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en avkopplande weekendresa till Rostock med bra shoppingmöjligheter. Vi bor på Die kleine Sonne i centrum, nära restauranger, shopping och nöjesliv.  

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Rostock (25 mil)
Avresa på morgonen via Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten som tar ca 2 timmar, finns det möjlighet att äta lunch. Väl framme i Tyskland åker vi direkt in till Rostocks centrum. Lite senare på eftermiddagen checkar vi in på Die kleine Sonne. På kvällen samlas vi på hotellet för att äta middag tillsammans.

Dag 2 - Rostock
Vi äter en god frukost på hotellet och åker sedan ut till varuhuset Citti, med över 80 000 olika varor på hyllorna, dessutom till förmånliga priser. Efter ett par timmar samlas vi i bussen igen för återresa till centrum. Vi har sedan gott om tid att utforska staden på egen hand. Har du siktet inställt på shopping rekommenderar vi Köpcentret Rostocker Hof, som finns en kort promenad bort. Kvällen är fri att roa sig och att ta del av Rostocks restaurang och nöjesliv. Det finns gott om mysiga restauranger där du kan njuta av allt från färsk fisk till spännande internationella rätter.

Dag 3 - Hemresa            
Vi äter frukost på hotellet och lämnar Rostock på förmiddagen. Innan vi tar färjan över till Gedser får vi möjlighet till inköp i någon gränsbutik. Vi fortsätter till Sverige och är åter i våra hemorter på kvällen efter en avkopplande och trivsam resa.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/10BussWeekendresa till RostockMer än 82 395:-BokaMer information

Hotell

Hotel Die kleine Sonne, Rostock

Hotel Die kleine Sonne, Rostock

Die kleine Sonne, Rostock är beläget mitt i centrum. Sevärdheter som Mariakyrkan med sitt astronomiska ur och shoppinggatan Kröpeliner Strasse ligger endast några minuters promenad från hotellet. Hote...

Resekalender

23/8Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-