Skip to main content

Belton Travel/Kristianstad Buss

Inledningsvis vill vi tacka alla våra underbara resenärer! Det är genom Er vi utvecklas och får möjlighet att fortsätta med det vi brinner för – Att arrangera och genomföra lyckade resor!

Vårt kontor ligger i Kristianstad på Hedentorpsvägen 9. Vi hälsar såväl gamla som nya föreningar och privatpersoner välkomna att resa tillsammans med oss!

Nyckeln till vår framgång beror på vårt engagemang i att uppfylla våra resenärers önskemål. Vår affärsidé bygger på att placera kunden i centrum och vara lyhörd för olika behov och de förväntningar varje person har. Framförallt vill vi att Ni ska ha det riktigt roligt på Er resa och det står våra pigga, glada och mycket duktiga reseledare för. Med hela vår erfarna personalstyrka som resurs vet vi vad som krävs för att genomföra lyckade resor.

Kristianstad Taxi & Buss AB är ett buss- och resebolag med huvudkontor i Kristianstad och en filial i Helsingborg.  Företaget grundades år 2002 av Phong Orrgren och hade från början tre fordon. Sedan dess har företaget expanderat och har idag närmare 200 anställda och omsätter cirka 100 miljoner kronor. Fordonsflottan består idag av cirka 120 fordon. Inriktningen ligger på beställningstrafik samt arrangemang av in- och utrikesresor. Utbudet av olika fordonstyper är brett, så som personbilar och bussar från åtta personer upp till fullutrustade turistbussar för 59 personer.

Kristianstad Buss har även ett systerbolag vid namn BELTON TRAVEL! Vi tycker om det familjära och ville skapa ett namn som kommer från hjärtat. Barn kan vi nog alla relatera till på ett eller annat sätt och mina barn heter IsaBEL och AnTON! Därav namnet BELTON! Vi hälsar såväl gamla som nya resenärer varmt välkomna att resa med oss på Kristianstad Buss & Belton Travel! Vi är ett glatt gäng som arbetar hårt för att hålla hög kvalité på våra resor!

Slå oss en signal, eller beök vårt kontor på Hedentorpsvägen 9 i Kristianstad!

Besökstider:
Helgfria vardagar 9:00-17:00

Telefonnummer: 
(Telefontider helgfria vardagar 09:00-14:00)
Kristianstad: 044 - 12 40 65
Malmö: 040 -630 01 08

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Verksamheten är certifierade enligt

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sök resa