Skip to main content

4 julmarknader i Kiel

Pris från:
3 595:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • Två nätter med del i dubbelrum på Hotel Astor Kiel by Campanile.
  • Frukost på hotellet dag 2 & 3.
  • Möjlighet till shopping max 25 kg/person.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Sjöfarts- och universitetsstaden Kiel välkomnar oss till sin mysiga julmarknad i maritim atmosfär. Kiel är ett paradis för köp glada och nöjestörstande. På Holstenstrasse ligger butikerna tätt och här finns också köpcentrat Sophienhof, som rymmer ca 120 olika butiker. 

Sök resa

Program - Läs mer här!

Dag 1 - Kiel (30 mil)
Avresa på morgonen via Öresunds-bron till färjan Rödby – Puttgarden. Vi fortsätter till Kiel där vi ska bo två nätter på centralt belägna Hotel Astor Kiel Campanile. Vi gör oss bekväma i våra rum och får sedan tid att njuta av äkta tysk julstämning på julmarknaderna. Middagen avnjutes på egen hand och efter egna önskemål. Kanske en tysk Bratwurst eller ett fint restaurangbesök lockar? -Valet är ditt & utbudet är stort! 

Dag 2 – Julmarknader
Utvilade och efter en god frukost ägnas hela dagen åt Kiels stämningsfulla julmarknader vid Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz, Alter Markt, Rådhus-platsen och även i Europas största övertäckta inköpsgalleria, Sophienhof. Över 100 marknadsstånd sprider julstämning över hela innerstaden. Vi njuter till dofterna av färska, brända mandlar, Glühwein, tyska delikatesser och härlig tyskinspirerad julstämning. Middagen avnjutes på egen hand.


Dag 3 – Hemresa 
Vi checkar ut efter frukost och lämnar Kiel för att åka mot Puttgarden. Här blir det möjlighet till inköp i någon prisvärd gränsbutik innan det är dags att ta färjan till Rödby. Resan fortsätter genom Danmark & via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark. Vi tar farväl med oförglömliga Kielminnen och säkert en liten julklapp i bagaget.

*Med reservation för feltryck & ändringar!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/12
Se hållplatser & tider
Buss4 julmarknader i KielMer än 83 595:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Hotel Astor Kiel by Campanile

Hotel Astor Kiel by Campanile

Hotel Astor Kiel By Campanile är beläget på Kiels främsta shoppinggata och erbjuder rymliga rum samt gratis WiFi. Varje morgon serveras en generös frukost på 10:e våningen med ljuvlig utsikt över Kiel...