Skip to main content

Viktig information

PASS
Giltligt pass krävs på utomnordiska resor. Ha alltid passet tillgängligt i handbagaget eller mycket nära till hands. Icke svenska medborgare tar själva ansvar för att eventuellt  visum  krävs för olika länder. Kolla med det gällande landets ambassad eller konsulat.

BOKNINGSAVGIFT
När Ni betalat in anmälningsavgiften, vilken ska betalas inom 10 dagar från det Ni bokat Er resa, är resan bindande. Vi sänder både anmälningsavgift och slutbetalning till Er efter bokning. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda 30 dagar före avresan. Vid sen bokning ska hela resans belopp betalas omgående.
Endagsresor till ULLARED betalas ALLTID kontant då man stiger på bussen.

SYNPUNKTER PÅ RESAN
Vi arbetar mycket hårt för att du som resenär skall trivas och få en oförglömlig resa på alla tänkbara sät! Om det skulle uppstå något du inte är nöjd med, tar vi tacksamt emot dina åsikter. Såväl ris som ros är viktigt för oss, då vi inte är rädda för förändringar och att utvecklas positivt! Mårt motto är att ständigt kämpa och växa med det som vi brinner allra mest för - att arrangera genomtänkta paketresor!

RESEFÖRSÄKRING
Vi erbjuder er att köpa en reseförsäkring i samband med boknng av resa. Tala med våra säljare så berättar de mer. Kontrollera att din hemförsäkring har ett fullgott reseskydd innan du reser.  Glöm inte att ta kontakt med försäkringskassan för att få försäkringskortet som visar att du är sjukförsäkrad i Sverige.

JOURTELEFON
Endast vid akuta ärenden: 044 - 781 85 00

 

 

Sök resa

Resekalender

28/10TUR för en dag - IKEA ÄLMHULT -Museum & varuhus (via Ystad, Sjöbo, Hörby, Höör)från 295:-
28/10Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 250:-
29/10Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-
29/10Reseträff - Hillesgården, Buss 1från 295:-
29/10Reseträff - Hillesgården, Buss 2från 295:-