Skip to main content

Burg centrum -Vinprovning & shopping

Pris från:
1 695:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, en natt med del i dubbelrum på Wisser´s Hotel, Burg, vinprovning med Nielsen´s, middag dag 1, frukost dag 2, möjlighet till shopping max 50 kg/person.
Boka resa

En minisemester med exklusiv vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg.
 

Sök resa

Program

Dag 1 – Burg (23 mil)
Avresa på morgonen via Öresundsbron till färjan Rödby – Puttgarden. Vi åker till  Burg och Nielsen´s  Discount där vi får möjlighet att handla godis och dryck till mycket förmånliga priser. Vi fortsätter in till centrala Burg där vi checkar in på Wisser´s Hotel och får sedan egen tid att utforska stadens butiker, caféer och omgivningar. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för en vinprovning. Vi får pröva viner som är lite mer exklusiva och utvalda efter säsong. Sedan ska vi avnjuta en gemensam middag.

Dag 2 – Hemresa (23 mil)
Efter en god frukostbuffé och lite avkoppling påbörjar vi hemresan. Vi kör till Bordershop i Puttgarden och får möjlighet till ca 2 timmars prisvärd shopping. Sedan är det dags att ta färjan till danska Rödby. Passa på att köpa något att äta ombord på färjan. Vi fortsätter genom Danmark och är åter i våra hemorter på kvällen efter ett trevligt veckoslut i Burg. 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/9BussBurg Centrum - Vinprovning & shopping11 695:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/10BussBurg Centrum - Vinprovning & shoppingFullt1 695:-FulltMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/12BussBurg Centrum - Vinprovning & shoppingMer än 81 695:-BokaMer information

Hotell

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel, Burg, www.wissers-hotel.de Hotellet ligger vid marknadsplatsen i Burg och är sedan 1750 familjeägt. Det centrala läget är väldigt bekvämt med många butiker i närområdet. Hotellet...

Resekalender

23/8Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-
24/8Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-
25/8Gotland - Solens & vindarnas öfrån 5 995:-