Skip to main content

Burg centrum -Vinprovning & shopping

Pris från:
2 195:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro-, väg- & färjeavgifter.
  • En natt med del i dubbelrum på Wisser´s Hotel i Burg.
  • Vinprovning av Nielsens (svensktalande) på Wissers Hotel.
  • 3-rättersmiddag på Wissers Hotel, dag 1.
  • Frukost på hotellet, dag 2.
  • Möjlighet till shopping, max 50 kg/person.
Boka resa

En minisemester med exklusiv vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg, Tyskland.

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Burg (23 mil)
Efter avresa på morgonen kör vi via Öresundsbron och vidare tar vi färjan Rödby - Puttgarden. Vi samlas åter i bussen och åker in till Calles i Burg där det ges möjlighet till prisvärd gräns-shopping. Det brukar även gå att köpa en lite lättare lunch här. Nu har det blivit dags att åka en kort bit in till Wissers Hotel i centrala Burg där vi checkar in och gör oss bekväma i våra rum. Dagen är sedan fri till att utforska stadens omgivningar bland små och trevliga caféer och butiker. På kvällen samlas vi åter i hotellets restaurang och njuter av en trevlig vinprovning och en god 3-rätters middag. Övrig tid spenderas efter egna önskemål.


Dag 2 – Shopping & hemresa (23 mil)
Efter en god frukostbuffé checkar vi ut från våra rum. Nu blir det tid att unna sig en god fika, lunch eller bara strosa runt en sista gång bland de små och trevliga butikerna inne i Burg. Vi samlas sedan åter i bussen och åker till Nielsens Discount där vi får möjlighet till prisvärd gränsshopping och här finns även de goda viner till försäljning som presenterades under vinprovningen. Vidare har det blivit dags att åka till färjan i Puttgarden som på 45 minuter tar oss över till danska Rödby. Väl i land fortsätter vi resan med buss genom Danmark och via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark. Vi tar farväl på hemorten efter en minnesvärd minisemester.

 

 *Med reservation för tryckfel & ändringar!

 

Tips! Wissers Hotel tar ibland endast kontanter (EUR).
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/11
Se hållplatser & tider
BussBurg Centrum - Vinprovning & shopping12 195:-BokaSe hållplatser & tider
29/11
Se hållplatser & tider
BussBurg Centrum - Vinprovning & shoppingMer än 82 195:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel är beläget vid marknadsplatsen i Burg och är familjeägt sedan år 1750. Det centrala läget är väldigt bekvämt med många butiker i närområdet. Hotellet erbjuder en trevlig och varierad fr...