Skip to main content

Burg centrum -Vinprovning & shopping

Status:
Fullt

En minisemester med exklusiv vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg.
 

På grund av rådande pandemi, avvaktar vi med  att köra vinprovningsresorna till Burg.
Vi lägger upp nya datum för 2022, så snart läget förbättrats.

Sök resa

Program

Dag 1 – Burg (23 mil)
Avresa på morgonen via Öresunds-bron till färjan Rödby – Puttgarden. Vi åker till Burg och Nielsen´s Discount där vi får möjlighet att handla godis och dryck till mycket förmånliga priser. Vi fortsätter in till centrala Burg där vi checkar in på Wisser´s Hotel och får sedan egen tid att utforska stadens butiker, caféer och omgivningar. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för en vinprovning. Vi får prova viner som är lite mer exklusiva och utvalda efter säsong. Sedan ska vi avnjuta en gemensam middag.

Dag 2 – Hemresa (23 mil)
Efter en god frukostbuffé och lite avkoppling påbörjar vi hemresan. Vi kör till Bordershop i Puttgarden och får möjlighet till ca 2 timmars prisvärd shopping. Sedan är det dags att ta färjan till danska Rödby. Passa på att köpa något att äta ombord på färjan. Vi fortsätter genom Danmark och är åter i våra hemorter på kvällen efter en trevlig vistelse i Burg. 

 

*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Hotell

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel är beläget vid marknadsplatsen i Burg och är familjeägt sedan år 1750. Det centrala läget är väldigt bekvämt med många butiker i närområdet. Hotellet erbjuder en trevlig och varie...