Skip to main content

Burg centrum -Vinprovning & shopping

Pris från:
2 495:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro-, väg- & färjeavgifter.
  • En natt med del i dubbelrum på Wisser´s Hotel i Burg.
  • Vinprovning av Nielsens (svensktalande) på Wissers Hotel.
  • 3-rättersmiddag på Wissers Hotel, dag 1.
  • Frukost på hotellet, dag 2.
  • Möjlighet till shopping, max 50 kg/person.
Boka resa

En minisemester med exklusiv vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg, Tyskland.

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Burg (23 mil)
Efter avresa på morgonen kör vi via Öresundsbron och vidare tar vi färjan Rödby – Puttgarden i cirka 45 minuter. Vi samlas åter i bussen och åker in till Calles i Burg där det ges möjlighet till prisvärd gränsshopping. Här brukar det även gå att köpa en lite lättare lunch. Nu har det blivit dags att åka en kort bit in till Wissers Hotel i centrala Burg där vi checkar in och gör oss bekväma i våra rum. Dagen är sedan fri till att utforska stadens omgivningar bland små och trevliga caféer och butiker. På kvällen samlas vi åter i hotellets restaurang och njuter av en smakfull vinprovning med en tallrik delikata tillbehör. Vi avrundar kvällen med en god 3-rätters middag. Övrig tid spenderas efter egna önskemål.

Dag 2 – Shopping & hemresa (23 mil)
Efter en god frukostbuffé checkar vi ut och åker till Nielsens Discount där vi får möjlighet till gränsshopping och här finns även de goda vinerna som presenterades under vinprovningen. Nu har kanske magen börjat kurra så vi åker in till centrala Burg för möjlighet att köpa en lunch eller en fika på egen hand, Vidare har det blivit dags att åka till färjan i Puttgarden som ska ta oss över till danska Rödby. Väl i land fortsätter vi med buss genom Danmark och via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark. Vi tar farväl på hemorten efter en trevlig och minnesvärd minisemester i Burg.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!
 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/9
Se hållplatser & tider
BussBurg Centrum med vinprovningMer än 82 495:-BokaSe hållplatser & tider
11/10
Se hållplatser & tider
BussBurg Centrum med vinprovningMer än 82 495:-BokaSe hållplatser & tider
6/12
Se hållplatser & tider
BussBurg Centrum med vinprovningMer än 82 495:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel är beläget i Burg direkt vid marknadsplatsen. Det centrala läget är väldigt bekvämt med flera mysiga butiker och caféer i närområdet. Hotellet erbjuder en trevlig och varierad frukostbu...