Skip to main content

2020-06-16: Svemester - Följ med och utforska Sveriges smultronställen

Nej, livet är inte riktigt sig likt. Vi har lärt oss många nya ords innebörd och framförallt ett ord som klingar härligt i munnen är just SVEMESTER!

Vi får ta lärdom av allt som händer i världen men det är också viktigt att försöka fortsätta att leva. Ingen mår bra av att isolera sig helt från omvärlden.

Vi på Kristianstad Buss & Belton Travel har fått tänka om och skapa resor efter de förutsättningar och förhållningsregler som myndigheterna hänvisar till.  Från och med nu är det fritt fram för resor inom Sverige, såvida du inte tillhör någon riskgrupp. 

Vi har gjort vårt yttersta för att ta fram resor som passar inom ramen för mindre folksamlingar och där du även kan välja att ströva på egen hand. 

Klicka här, så länkas du till vår nya flik på hemsidan.  - SVEMESTER -Sveriges smultronställen!

 

Följande åtgärder har vi vidtagit:

  • Vi har begränsat antalet resenärer på bussarna.
  • Placeringslistor görs inför varje resa för att undvika trängsel. 
  • Ingång i bussen sker i turordning genom den bakre dörren. 
  • Du får garanterat ett eget säte i bussen om du åker ensam.
  • Handsprit finns tillgängligt i alla bussar.  
  • I Sverige är det frivilligt att bära munskydd men i flera europeiska länder, tex. Tyskland, är det obligatoriskt att bära munskydd på offentliga platser och i butiker. -Ta med eget eller köp av oss på bussen. (Begränsat antal, 25:-/st)
  • Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er att stanna hemma om ni tillhör en riskgrupp eller uppvisar minsta möjliga sjukdomssymtom.

 

Vi uppdaterar vår hemsida med nya resor efterhand. - Håll utkik!

 

UD avråder från utlandsresor tom den 15 juli 2020. 
Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer även att starta upp utlandsresor med samma strikta regler enligt ovan, så fort gränserna öppnas.

 

Ps. Nu har vi öppnat vår telefonväxel igen. Helgfria vardagar kl. 09:00 - 12:00.