Skip to main content

Stockholm, Mamma Mia! - The Party

Pris från:
3 895:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, entré till Mamma Mia The Party på Tyrol inklusive trerätters middag & en välkomstshot, reseledarservice.
Boka resa

Först kom musikalen,  sedan filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party på Tyrol, som är ombyggd och förvandlad till en grekisk taverna. Vi bjuds på en fantastisk fest som överträffar det mesta med medelhavsmeny, sång, dans och ABBA:s låtar.

Sök resa

STOCKHOLM -Mamma Mia! -The Party

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt hotell, Clarion Amaranten ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stadsrundtur, Mamma Mia - The Party
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en stadsrundtur med vår buss. Vi får bland annat se det vackra Stadshuset och Kungliga slottet.  Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter. På kvällen åker vi till Tyrol på Djurgården och får vara med om en unik upplevelse och en fest som aldrig verkar ta slut. Vi bjuds på middagsunderhållning i flera akter, en trerätters medelhavsmeny och härliga ABBA-låtar med sång och dans. Efter en oförglömlig kväll går bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/3BussStockholm, Mamma Mia! - The PartyMer än 83 895:-BokaMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger i centrala Stockholm ca 10 minuters promenad från centralstationen. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restaura...

Resekalender

20/11TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Höganäs, Laröd, Helsingborg, Malmö)från 395:-