Skip to main content

Burg centrum

Status:
Fullt

En miniweekend med vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg.

Sök resa

Program Burg Centrum

Burg Centrum – Vinprovning & shopping

En miniweekend med vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg.

Dag 1 – Burg (23 mil)
Avresa på morgonen via Öresundsbron till färjan Rödby – Puttgarden. Vi åker till  Burg och Nielsen´s  Discount där vi får möjlighet att handla godis och dryck till mycket förmånliga priser. Vi fortsätter in till centrala Burg där vi checkar in på Wisser´s Hotel och får sedan egen tid att utforska stadens butiker, caféer och omgivningar. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för en vinprovning med utvalda kvalitetsviner och njuter sedan av en gemensam middag.

Dag 2 – Hemresa (23 mil)
Efter en god frukostbuffé och lite avkoppling påbörjar vi hemresan. Vi kör till Bordershop i Puttgarden och får möjlighet till ca 2 timmars prisvärd shopping. Sedan är det dags att ta färjan till danska Rödby. Passa på att köpa något att äta ombord på färjan. Vi fortsätter genom Danmark och är åter i våra hemorter på kvällen efter ett trevligt veckoslut i Burg.

Hotell
Wisser´s Hotel, Burg, www.wissers-hotel.de
Hotellet ligger vid marknadsplatsen i Burg och är sedan 1750 familjeägt. Det centrala läget är väldigt bekvämt med många butiker i närområdet. Hotellet erbjuder en varierad frukostbuffé. Restaurangen har en stor uteservering och säsongsbetonad meny av olika fisk- och kötträtter.

Hotell

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel

Wisser´s Hotel, Burg, www.wissers-hotel.de Hotellet ligger vid marknadsplatsen i Burg och är sedan 1750 familjeägt. Det centrala läget är väldigt bekvämt med många butiker i närområdet. Hotellet...

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-
23/10Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 240:-
26/10Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-
26/10TUR för en dag -Arilds vingård (via Gårdstånga, Eslöv, Teckomatorp, Landskrona)från 320:-
27/10Bordershop direkt (100 kg) via Bromöllafrån 600:-