Skip to main content

Reseträff 2020 -Kryssning Stockholm-Mariehamn

Status:
Fullt

Fly vardagen och följ med oss och Viking Cinderella till havs. Under 22 timmar får vi äta gott, dansa, umgås med vännerna och kan njuta av en spa-kur samt titta närmare på det stora taxfree utbudet. Vi presenterar vårt reseprogram för 2020 och i vanlig ordning bjuds det på fina erbjudanden & överraskningar!

Sök resa

Program

Dag 1
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi mot Stockholm. Vi får möjlighet till fikapaus och lunch innan vi når Stockholm sen eftermiddag. Vi checkar in på Viking Cinderella och går ombord. Vi bjuds på specialunderhållning och välkomstdrink och ska sedan avnjuta den stora Vikingbuffén med fri dryck (öl, vin, vatten). Resten av kvällen njuter vi av allt Cinderella har att erbjuda och det finns möjlighet att ta en svängom på dansgolvet.

Dag 2
Efter en god frukostbuffé samlas vi för Belton Travel & Kristianstad Buss årliga resepresentation. Missa inte detta! Vi kommer att presentera många nya spännande resor och erbjudanden. Vi får även tid till mingel och det bjuds på överraskningar. Övrig tid av dagen spenderas efter egna önskemål bland Cinderellas stora utbud! Klockan 15:15 beräknas båten att vara i hamn i Stockholm. Vi kör tillbaka mot våra hemorter och får möjlighet till middag och bensträckare på lämpliga platser under resans gång. Fyllda av inspiration och nya restips, tar vi farväl vid våra hållplatser sen kväll. Bra att veta
Glöm inte att ta med giltig legitimation såsom pass eller körkort.
Åldersgräns för kryssningar med Cinderella är 21 år. Resenärer som är under 21 år får endast resa i sällskap med målsman.

Rederi: Viking Line, www.vikingline.se
M/S Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJs. Följ med och byt den trista vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfree shopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. 

*Med reservation för feltryck & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/2BussReseträff 2020 - Kryssning Stockholm - MariehamnFullt495:-FulltMer information

Resekalender

23/1Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 200:-