Skip to main content

Grüne Woche i Berlin

Pris från:
3 945:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro- väg- och färjeavgifter
  • Tre nätter med del i dubbelrum, Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  • 2-rätters middag, dag 1
  • Frukost dag 2, 3 & 4
  • 2-dagars entré till mässan Grüne Woche, Berlin 
  • Stadsrundtur i Berlin
  • Reseledarservice
Boka resa

Följ med oss och besök världens största matmässa Grüne Woche i Berlin. ”Den internationella gröna veckan”, mässan för livsmedel, jordbruk och trädgård. Mässan lockar varje år hundratusentals besökare från när och fjärran och passar lika bra för en vanlig resenär som för branschfolk som vill knyta nya kontakter. 
 

Sök resa

Program

Dag 1 – Berlin (50 mil)
Avresa på morgonen, via Öresunds-bron och genom Danmark till Gedser där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten som tar ca 2 timmar finns det möjlighet att både äta och handla. Sen eftermiddag är vi framme i Berlin och checkar in på vårt hotell i centrum. Vi gör oss bekväma i våra rum och på kvällen samlas vi för att äta en gemensam middag i restaurangen.

 

Dag 2 - Mässan ”Grüne Woche”
Efter frukost åker vi till mässan för ett helgdagsbesök. I de 26 hallarna finns mer än 1 700 utställare från 68 länder, som visar sina produkter, alltifrån lantbruksmaskiner & trädgårdsartiklar till vin och livsmedel.  En inspirerande mässa där länder och även enskilda regioner presenterar sina specialiteter.
Sverige kommer att medverka med en egen monter där svenska företag får en unik möjlighet att nå ut med sina produkter.  2018 deltog Sverige för första gången sedan 2011 på mässan och gjorde succé. Intresset för svensk mat och dryck var stort. Medverkade gjorde bland annat företag från Matrundan Österlen. På mässan finns 
även djurhallar, växthus med mera. Efter mässan kör bussen oss tillbaka till vårt hotell. Övrig tid av kvällen spenderas efter egna önskemål. 


Dag 3 – Stadsrundtur & Mässa
Vi börjar dagen med en omfattande sightseeingtur och får en bra överblick över staden och dess sevärdheter. Vi får bland annat se Riksdagshuset med kupolen, Alexanderplatz, Branden-burger Tor och Unter den Linden. På eftermiddagen får vi möjlighet till ytterligare besök vid mässan. För de som önskar är eftermiddagen och kvällen fri att upptäcka Berlin på egen hand.

 

Dag 4 – Hemresa                               
Efter frukost lämnar vi Berlin för denna gång. Innan vi tar färjan från Rostock till Gedser ges det möjlighet för inköp i någon gränsbutik. Vi fortsätter genom Danmark och åker via Öresundsbron tillbaka till Sverige och våra hemorter.

 

*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/1BussGrüne Woche i BerlinMer än 83 945:-BokaMer information

Hotell

Park Inn by Radisson, Berlin

Park Inn by Radisson, Berlin

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är ett 4-stjärnigt hotell på bästa läge i hjärtat av Berlin. Här kan vi njuta av den bästa utsikten i Berlin. Hotellet ligger i ett shoppingområde nära sevär...