Skip to main content

Grüne Woche i Berlin

Pris från:
3 845:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, tre nätter med del i dubbelrum på Berlin Mark Hotel, Berlin, 3-rätters middag dag 1, frukost dag 2, 3 & 4, 2-dagars entré till mässan Grüne Woche, stadsrundtur i Berlin, reseledarservice.
Boka resa

Följ med oss och besök världens största matmässa Grüne Woche, ”Den internationella gröna veckan”, mässan för livsmedel, jordbruk och trädgård. Mässan lockar varje år hundratusentals besökare från när och fjärran och passar lika bra för en vanlig resenär som för branschfolk som vill knyta nya kontakter.

Sök resa

Program

Dag 1 – Berlin (50 mil)       
Avresa på morgonen, via Öresundsbron och genom Danmark till Gedser där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten som tar ca 2 timmar finns det möjlighet att både äta och handla. Sen eftermiddag är vi framme i Berlin och checkar in på vårt hotell i centrum. På kvällen samlas vi för att äta en gemensam välkomstmiddag på en trevlig restaurang nära vårt hotell.

Dag 2 - Mässan ”Grüne Woche”
Efter frukost åker vi till mässan för ett heldags besök. I de 26 hallarna finns mer än 1 700 utställare från 68 länder, som visar sina produkter, alltifrån lantbruksmaskiner och trädgårdsartiklar till vin och livsmedel.  En inspirerande mässa där länder och även enskilda regioner presenterar sina specialiteter.  

Sverige kommer att medverka med en egen monter där svenska företag får en unik möjlighet att nå ut med sina produkter.  2018 deltog Sverige för första gången sedan 2011 på mässan och gjorde succé. Intresset för svensk mat och dryck var stort. Medverkade gjorde bland annat företag från Matrundan Österlen. På mässan finns även djurhallar, växthus m.m. Efter mässan går bussen tillbaka till vårt hotell. Sedan har vi kvällen till fritt förfogande. 

Dag 3 – Stadsrundtur & Mässa
Vi börjar dagen med en omfattande sightseeingtur och får en bra överblick över staden och dess sevärdheter. Vi får bl. a. se Riksdagshuset med kupolen, Alexanderplatz, Brandenburger Tor och Unter den Linden. På eftermiddagen får vi möjlighet till ytterligare ett besök vid mässan. För de som önskar är eftermiddagen och kvällen fri att upptäcka Berlin på egen hand.

Dag 4 – Hemresa                               
Efter frukost lämnar vi Berlin för denna gång. Innan vi tar färjan från Rostock till Gedser ges det möjlighet för inköp i någon gränsbutik. Vi fortsätter genom Danmark och åker via Öresundsbron tillbaka till Sverige och våra hemorter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/1BussGrüne Woche i BerlinMer än 83 845:-BokaMer information

Hotell

Berlin Mark Hotel

Berlin Mark Hotel

Berlin Mark är beläget på en lugn sidogata bara 200 meter från den livliga shoppinggatan Kurfürstendamm. Rummen är ljusa och moderna. Hotellet är 4-stjärnigt och har frukostrestaurang och en bar. Nära...

Resekalender

20/11TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Höganäs, Laröd, Helsingborg, Malmö)från 395:-