Skip to main content

2020-04-06: Lägesrapport

Kära resenärer och samarbetspartners.

UD avråder nu från alla utlandsresor t.o.m den 15 juni 2020. Som ni säkert förstår så drabbar det oss väldigt hårt i branschen. Även folkhälsomyndigheten har gått ut med en avrådan från onödiga resor inom landets gränser. Det är alltså inte förbjudet att resa inom Sverige men man avråder från det. Detta tar vi på högsta allvar. Vi vill ju såklart göra vad vi kan med att försöka hindra spridningen av Covid-19.

I och med detta så kan vi just nu inte erbjuda några resor med avgång inom de närmsta veckorna. DÄREMOT arbetar vi för fullt med att kontakta alla er berörda resenärer, med information angående avbokning, ombokning samt återbetalning. Det ni som resenärer kan göra för oss och vår överlevnad, är att boka om er resa istället för att avboka helt. För nog ska väl denna Coronapandemi få ett slut snart? Ni gör såklart precis som ni önskar och vi ombokar er, alternativt betalar tillbaka enligt paketreselagen. Vi ber bara om lite tålamod då detta är ett enormt krävande arbete som tar sin tid. Vi lovar att kontakta er samtliga berörda i tur och ordning!

LÄNGTAN - En lisa för själen
Våren är på ingång och visst blir man lite piggare och gladare av de små fagra vitsipporna som skiner i kapp med solen?

Vi kan inte ge oss ut och resa JUST NU men däremot är det en lisa för själen att kunna LÄNGTA efter en resa med nya härliga upplevelser. Med ett glatt humör arbetar vi nu med att ta fram guldkornen vi har främst inom Sverige och Norden. Det kommer dyka upp (och har redan gjort) nya resor regelbundet på vår hemsida. - Håll avstånd, håll utkik och håll kontakten så kommer allt bli bra till slut!

Självklart går det bra att boka våra resor nu. En vacker dag har faran blåst av, gränserna har öppnats och det är fritt fram att resa igen. Då står vi redo att förgylla er vardag med nya äventyr till ljuvliga smultronställen.

-Att resa är att leva!

 

Soliga resehälsningar från oss alla på Kristianstad Buss & Belton Travel!