Skip to main content

Österlen med Äppelmarknaden

Pris från:
695:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Lunch, Svabesholms Kungsgård.
  • Entré, Äppelmarknaden, Svabesholms Kungsgård.
  • Entré, Den engelska trädgården.
Boka resa

Ljuvliga Österlen. -  Vi inleder dagen med en delikat lunch på Svabesholms Kungsgård och ett besök i Den Engelska Trädgården. Sist men inte minst så njuter vi av läckerheter och äppelkonst på Äppelmarknaden, i otroligt vackra omgivningar.

Sök resa

Program -Läs mer här!

Efter upphämtning åker vi på vackra vägar mot Svabesholms Kungsgård i Kivik. Vi inleder besöket med att avnjuta en god lunch i genuin miljö. Här står djuren och naturen i fokus och en hållbar miljö är högsta prioritet. Efter maten får vi möjlighet att njuta av den Engelska Trädgården och möjlighet att handla i gårdsbutikerna. Den Engelska Trädgården är en blommande, charmig besöksträdgård med inspiration från England. Trädgården är på cirka 3000 kvm, indelad i många olika rum och fullspäckad med intressanta växter och kombinationer.


Resten av dagen ägnar vi helt åt Äppelmarknaden. Strosa runt i egen takt och njut av både allt det vackra och alla utsökta delikatesser som utställarna erbjuder. Det är tredje året som marknaden hålls i Svabesholms Kungsgård och det har blivit succé. Här är luftigt och plats till många besökare. Det blir även tid att handla diverse godsaker med oss hem innan vi samlas åter i bussen. På gemytliga vägar åker vi hemåt och tar farväl på hemorten med oförglömliga minnen och upplevelser i bagaget. 

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/10
Se hållplatser & tider
BussÄppelmarknaden Österlen (via Lund, Malmö, Oxie, Svedala, Skurup, Ystad)Mer än 8695:-BokaSe hållplatser & tider
3/10
Se hållplatser & tider
BussÄppelmarknaden Österlen (via Karlshamn, Sölvesborg, Bromölla, Kristianstad, Tollarp, Degeberga)Mer än 8695:-BokaSe hållplatser & tider