Skip to main content

Österlen med Äppelmarknaden

Status:
Fullt

Ljuvliga Österlen. -  Vi inleder dagen med en god förmiddagsfika på Österlenkryddor och fortsätter med en delikat lunch på Svabesholms Kungsgård. Sist men inte minst så njuter vi av läckerheter och äppelkonst på Äppelfestivalen – Allt detta i otroligt vackra omgivningar.

Sök resa

Program -Läs mer här!

Efter upphämtning åker vi på vackra vägar mot Österlenkryddor. Här ska vi avnjuta en god förmiddagsfika i ljuvlig miljö. Det blir även tid att strosa runt på egen hand i de vackra omgivningarna och i Gårdsbutiken. Vi samlas åter i bussen & åker vidare till Svabesholms Kungsgård. Vi inleder besöket med att avnjuta en god lunch i genuin miljö. Här står djuren och naturen i fokus och en hållbar miljö är högsta prioritet. Ta gärna en titt i den Engelska Trädgården eller varför inte kika in i någon av butikerna som finns på gården. Resten av dagens spenderas helt på egen 


hand på Äppelmarknaden. Strosa runt i egen takt och njut av allt det vackra och goda som utställarna erbjuder. Det är andra året som marknaden hålls i Svabesholms Kungsgård och invigningen i fjol blev en succé. Det är luftigt och plats till många besökare. Det blir även tid att handla diverse godsaker med oss hem innan vi samlas åter i bussen. Nu är det bara hemfärden som väntar. På gemytliga vägar åker vi hemåt och tar farväl med oförglömliga minnen och upplevelser i bagaget. 

*Med reservation för feltryck & ändringar!