Skip to main content

Bremen Oktoberfest

Status:
Fullt

Följ med oss till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt – Bremens ”Oktoberfest”. Under två veckor förvandlas Bremen och det råder feststämning i hela staden. En riktig folkfest med 4 miljoner besökare årligen. Vi har även i år förbokade platser, mat & öl i Bayerntältet! 
 

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – mot Bremen (50 mil)
Avresa på morgonen genom Danmark och vidare med färjan Rödby – Puttgarden. Sen eftermiddag når vi Bremen och checkar in på vårt centralt belägna hotell och gör oss bekväma i våra rum. Nu är det fritt att strosa runt på festivalområdet Bürgerweide som lockar med gastronomiska äventyr, dryck och dans. Njut av folkliv, musik och hög feststämning. På den cirka 100 000 kvadratmeter stora fest-platsen finns det mer än 300 olika attraktioner, öltält, tivoli mm.

Dag 2 – Bremen
Efter en god frukostbuffé finns det möjlighet att följa med på en guidad stadsvandring om man så önskar. Eftermiddagen spenderas på egen hand. På kvällen har vi reserverat platser i Bayerntältet. Där spelas allt från ”umpa bumpa” till modernare disco. I vårt arrangemang ingår även 1 liter öl och en halv grillad kyckling med pommes.  Vi roar oss, provar tyska läckra specialiteter och är delaktiga i folkfesten där alla är med.

Dag 3 – Bremen
Vi börjar dagen med en stärkande frukostbuffé. Vidare blir det en dag i fina och festliga Bremen helt till eget förfogande. Är man mätt på folkfesten lockar kanske gågatornas shopping eller kanske ett besök på något fint museum, konsthallen eller en trevlig restaurang.

Dag 4 – Sverige
Utvilade och efter en smaklig frukost är det dags att ta farväl av Bremen för den här gången. Vi får möjlighet till shopping vid någon prisvärd gränshandel innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. Efter de danska öarna och Öresundsbron är vi tillbaka i våra hemorter på kvällen med nya härliga resminnen.


*Med reservation för feltryck & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/10
Se hållplatser & tider
BussBremer Freimarkt – Oktoberfest i Bremen
Ring för att boka eventuella restplatser
Fullt4 995:-FulltSe hållplatser & tider

Hotell

Dorint City Hotel, Bremen

Dorint City Hotel, Bremen

Dorint City -Hotel Bremen har ett lugnt läge i Bremens Centrum, ca 500 meter från marknadstorget. Hotellet har bastu och ångbad. Hotellet ligger bara med en 5 minuters promenad från Centralstationen,...