Skip to main content

Bremer Freimarkt -Oktoberfest i Bremen

Pris från:
5 995:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro-, väg- och färjeavgifter.
  • Tre nätter med del i dubbelrum på Intercity Hotel Bremen.
  • Middag på hotellet, dag 1.
  • Frukost på hotellet dag 2, 3 & 4.
  • Guidad stadsvandring dag 2.
  • Bordsreservation i Bayerntältet inkl. 1 L. öl & en halv grillad kyckling med pommes, dag 2.
  • Möjlighet till shopping (25kg/pers).
  • Reseledarservice.
Boka resa

Följ med oss till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt – Bremens ”Oktoberfest”. Under två veckor förvandlas Bremen och det råder feststämning i hela staden. En riktig folkfest med 4 miljoner besökare årligen. Vi har även i år förbokade platser, mat & öl i Bayerntältet! 
 

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – mot Bremen (50 mil)
Avresa på morgonen genom Danmark och vidare med färjan Rödby – Puttgarden. Sen eftermiddag når vi Bremen och checkar in på vårt centralt belägna hotell och gör oss bekväma i våra rum. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att avnjuta en god middag. Övrig tid av kvällen är fri till att strosa runt på festivalområdet Bürgerweide som lockar med gastronomiska äventyr, dryck och dans. Njut av folkliv, musik och hög feststämning. På den cirka 100 000 kvadratmeter stora festplatsen finns det mer än 300 olika attraktioner, öltält, tivoli och omgivningen doftar gott av både glühwein och brända mandlar.

Dag 2 – Bremer Freimarkt
Efter en god frukostbuffé finns det möjlighet att följa med på en guidad stadsvandring om man så önskar. Eftermiddagen spenderas på egen hand. På kvällen har vi reserverat platser i Bayerntältet. Där spelas allt från ”umpa bumpa” till modernare disco. I vårt arrangemang ingår även 1 liter öl och en halv grillad kyckling med pommes.  Vi roar oss, provar tyska läckra specialiteter och är delaktiga i folkfesten där alla är med.

Dag 3 – Bremen
Vi börjar dagen med en stärkande frukostbuffé. Vidare blir det en dag i fina och festliga Bremen helt till eget förfogande. Är man mätt på folkfesten lockar kanske gågatornas shopping eller kanske ett besök på något fint museum, konsthallen eller på en trevlig restaurang.

Dag 4 – Shopping & hemfärd
Utvilade och efter en smaklig frukost är det dags att ta farväl av Bremen för den här gången. Vi får möjlighet till shopping vid en prisvärd gränsbutik innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi snart tillbaka i våra hemorter på kvällen med nya härliga Bayerska minnen i bagaget.

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
31/10
Se hållplatser & tider
BussBremer Freimarkt – Oktoberfest i Bremen
Se allt som ingår!
Mer än 85 995:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Intercity Hotel Bremen

Intercity Hotel Bremen

InterCityHotel Bremen är det prefekta boendet för att utforska Bremens stora utbud. Hotellet ligger vid centralstationen och det är även promenadavstånd till själva festivalen. Rummen har WIFI, platts...