Skip to main content

Göteborgs guldkorn med räk & laxkryssning

Pris från:
5 795:-
Dagar:3
 • Resa i modern turistbuss.
 • Lunch, Rolands i Varberg dag 1.
 • Guidad stadsrundtur i Göteborg.
 • 2 nätter med del i dubbelrum på First Hotel G i Göteborg.
 • Middag på hotellet dag 1.
 • Frukost på hotellet dag 2 & 3.
 • Färja till Marstrand t/r dag 2.
 • Entré & guidad rundtur, Carlstens Fästing på Marstrand dag 2.
 • Lunch på Villa Maritim i Marstrand, dag 2.
 • Räk & Laxkryssning i Göteborgs skärgård ca 3 timmar med välkomstdrink, buffé & underhållning dag 2.
 • Besök i Tjolöholms Trädgård.
 • Lunch Ocean Hotell dag 3.
 • Reseledarservice.
Boka resa

Resan som har allt –Varbergs Fästning & Kallbadhus, Räk & Lax-kryssning med underhållning i Göteborgs Skärgård, Carlstens Fästning på Marstrand, Tjolöholms Slotts vackra trädgård & inte minst så njuter vi av god mat på helt fantastiska platser!  – INKLUSIVE BESÖK & HELPENSION! 

Sök resa

Program - Läs mer här

Dag 1-Varberg & Göteborg (ca 25 mil)
Vi inleder dagen med att hämta upp med vår bekväma turistbuss på hemorten. Vi åker upp längs vackra västkusten och gör halvvägs ett litet stopp för en bensträckare och möjlighet att köpa en fika längs med färdvägen. Vi fortsätter till Varberg där vi får möjlighet att ströva runt och titta både på både Varbergs Fästning och Kallbadhus. Lunchen avnjuter vi i gästhamnen på Rolands Kök & bar. Efter en god lunch samlas vi åter i bussen och fortsätter norrut till Göteborg. Vi inleder besöket med att få en liten stadsrundtur för att lära känna staden. Vidare checkar vi in på vårt centralt belägna First Hotell G & gör oss bekväma i våra rum. På kvällen njuter vi av en god hotellmiddag.

Dag 2 – Marstrand, Räk & Laxkryssning
Dagen inleds med en stärkande frukostbuffé på hotellet. Vidare beger vi oss ut till Marstrand där vi får en intressant rundtur i Carlstens fästning, en försvarsanläggning från 1600 talet som även använts som fängelse. Utsikten från tornet är makalöst vacker. Vi avrundar besöket med en lunch med förstklassig vy över Marstrands Hamn från Restaurang Villa Maritim. Vi åker tillbaka till vårt hotell och eftermiddagen är fri för egna strövtåg. På kvällen åker vi ut till Göteborgs Skärgård för att få uppleva en Räk & Laxkryssning på M/S Erik. Vi bjuds på välkomstdrink, buffé & underhållning. Efter en oförglömlig kväll åker vi tillbaka till vårt hotell. 

Dag 3 – Tjolöholm & Falkenberg
Efter en god frukostbuffé checkar vi ut och samlas åter i bussen. Vi åker söderut och gör vårt första stopp vid Tjolöholms Slott. Här blir det tid att strosa runt i trädgården på egen hand i sagolika miljöer. Vi fortsätter söderut till Ocean Hotell Falkenberg. Här njuter vi av en delikat lunch i vacker miljö. Nu är det bara den sista biten av hemfärden som återstår. Vi tar farväl vid hemorten med många ljuva semesterminnen rikare.

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/8
Se hållplatser & tider
BussGöteborgs guldkorn med räk & laxkryssningMer än 85 795:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

First Hotel G Göteborg

First Hotel G Göteborg

Eleganta First Hotel G ligger ovanför centralstationen & mittemot köpcentret Nordstan i Göteborg. Hotellet erbjuder gratis WiFi och har fina, tysta rum. www.firsthotels.se *Med reservation för feltryc...