Skip to main content

Danskt hygge -Upplevelser i Köpenhamn

Pris från:
1 295:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- och vägavgifter.
  • Entré och guidad rundtur, Christiania.
  • Dansk "frokost" (lunch) inklusive ett glas öl/vin/läsk eller vatten & kaffe på Restaurang Bjælkehuset, Valby.
  • Guidad båttur, Canal Tours Copenhagen, Strömma.
  • Besök, Bottleshop.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Följ med till Köpenhamn och upplev en äkta Dansk frukost (lunch) , en vacker båttur med Canal Tours och ett minnesvärt besök i välkända Christiania.

Sök resa

Program - Läs mer här

Efter upphämtning åker vi via Öresundsbron och vidare till Christiania som är den berömda fristaden i Köpenhamn. Det här är utan tvekan en av Danmarks mest populära turistattraktioner. Vi inleder besöket med att få en halvtimmes introduktion och därefter en guidad rundtur i området. Vi samlas sedan åter i bussen för att åka en kort bit till anrika Restaurang Bjælkehuset i Valby. Här avnjuter vi en äkta dansk ”frukost” (lunch), bestående av bland annat fläskstek, rödspätta och många goda tillbehör. Till maten serveras en öl/vin/läsk eller vatten & kaffe. Vill man unna sig en snaps eller annat gott till maten så erbjuder Bjælkehuset oss att handla för svenska kronor = danska kronor! (endast kontanter). 

Mätta och belåtna beger vi oss till Gammelstrand och Canal Tours som via kanalbåten ska ta oss igenom det nya och det gamla Köpenhamn. Guiden berättar (på danska) om de största sevärdheterna och de allra mest intressanta ögonblicken i historien. Båtturen varar i cirka en timme. Efter en trevlig båttur åker vi vidare till Bottleshop. Här hittar vi ett stort utbud av öl och vin med mera. Strosa runt på egen hand i denna butik som nu har utökat och blivit större.  Passa på att köpa något med dig hem. Efter en trevlig dag är det bara hemfärden som återstår. Vi tar farväl på hemorten med oförglömliga minnen i bagaget.
 

*Med reservation för feltryck & ändringar!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/9
Se hållplatser & tider
BussDanskt Hygge- Upplevelser i KöpenhamnMer än 81 295:-BokaSe hållplatser & tider