Skip to main content

Julmarknad i Lübeck

Pris från:
2 595:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • En natt med del i dubbelrum på Atlantic Hotel, Lübeck.
  • Frukost dag 2.
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/person.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Den av de tyska julmarknaderna som är mest populär bland oss svenskar är utan tvekan julmarknaden i Lübeck. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland men även från grannländerna. Vi njuter av pyntade marknadsstånd och härliga juldofter som tillsammans skapar äkta julstämning.

Sök resa

Program

Dag 1 – Lübeck (ca 30 mil)
Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och åker genom Danmark till Rödby där färjan som ska ta oss vidare till Puttgarden väntar. Tidig eftermiddag når vi Atlantic Hotel Lübeck. Vi checkar in och gör oss bekväma i våra rum. Resten av dagen är vigd åt julmarknaden. som äger rum inom gångavstånd från hotellet på Rådhus-torget, Breite Strasse och Koberg. 

Strosa omkring i gamla stan bland alla vackra byggnader och njut av de magiskt julpyntade omgivningarna. Överallt känner man doften av brända mandlar, bratwurst och glühwein. Marknadsstånden är lockande med allehanda julsaker. Besök gärna välkända och anrika Café Niederegger mittemot rådhuset som inbjuder till julstämning och marsipanskapelser. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att avnjuta en god middag.

 

Dag 2 – Hemresa
Vi äter en välsmakande frukost på hotellet och har sedan ytterligare tid att njuta en sista stund av julstämningen i den vackra gamla staden. Vi lämnar Lübeck vid lunchtid och åker mot Puttgarden. Vi får möjlighet till inköp i någon prisvärd gränsbutik innan det är dags att ta färjan över till Rödby. Vi fortsätter med buss genom Danmark och via Öresundsbron når vi snart våra hemorter, berikade med oförglömliga julupplevelser i bagaget.

 

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/11BussJulmarknad i LübeckMer än 82 595:-BokaMer information