Skip to main content

Julmarknad i Lübeck

Pris från:
4 995:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • Guidad stadspromenad i Lübeck.
  • Två nätter med del i dubbelrum på Park Inn by Radisson, Lübeck.
  • Middag på hotellet, dag 1.
  • Frukost på hotellet, dag 2 & 3.
  • Möjlighet till shopping, max 25 kg/person.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Den av de tyska julmarknaderna som är mest populär bland oss svenskar är utan tvekan julmarknaden i Lübeck. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland men även från grannländerna. Vi njuter av pyntade marknadsstånd och härliga juldofter som tillsammans skapar äkta julstämning.

Sök resa

Program

Dag 1 – Lübeck (ca 30 mil)
Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och åker genom Danmark till Rödby där färjan som ska ta oss vidare till Puttgarden väntar. Tidig eftermiddag når vi Lübeck och vårt hotell Park Inn by Radisson. Vi checkar in och gör oss bekväma i våra rum. Resten av dagen kan ägnas åt julmarknaden som äger rum inom gångavstånd från hotellet på Rådhustorget, Breite Strasse och Koberg. På kvällen samlas vi för att avnjuta middag i hotellets restaurang.

Dag 2 – Guidad stadspromenad
Efter en god frukostbuffé finns det möjlighet att följa med vår guide på en stadspromenad. Hela dagen kan sedan ägnas åt julmarknaden. Strosa omkring i gamla stan bland alla vackra byggnader och njut av de julpyntade omgivningarna. Överallt känner man doften av brända mandlar, bratwurst & glühwein. Idag avnjutes middagen på egen hand och efter egna önskemål.

Dag 3 – Hemresa
Vi äter en välsmakande frukost på hotellet innan vi checkar ut och samlas åter i bussen för hemfärd. I Burg gör vi   ett stopp för möjlighet till prisvärd gränsshopping. Nu börjar magen kurra så vi åker en kort bit in till centrala Burg för möjlighet att köpa lunch eller fika.  Nu har det blivit tid att åka till färjan i Puttgarden som ska ta oss över till Rödby. Via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark med många oförglömliga upplevelser och kanske även en och annan klapp i bagaget.

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/12
Se hållplatser & tider
BussJulmarknad i LübeckMer än 84 995:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Park Inn by Radisson, Lübeck

Park Inn by Radisson, Lübeck

Park Inn by Radisson, Lübeck är ett modernt hotell beläget intill den gamla stadsdelen, som är en av UNESCO:s världsarvsplatser. Stadens centrum ligger en kort promenad från hotellet, som erbjuder bek...