Skip to main content

Arlövsrevyn & Hurva Gästis 2025

Pris från:
1 195:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Lunchbuffé (helstekt fläskfilé) inklusive måltidsdryck, kaffe & kaka på Hurva Gästis.
  • Revybiljett, Arlövsrevyn.
Boka resa

Följ med oss & njut av en delikat lunchbuffé på Hurva Gästis innan revyn. Tänk va’ tiden går - när man har roligt!

 

Till vintern presenteras en riktig kanonensemble. Kvar från förra året är Karlshamnspågen Victor Berg som av en recensent jämfördes med Tommy Körberg. Arlövstösen Caroline Nilsson är tillbaka för femte gången. Caroline som är dotter till Eva och Kent Nilsson har varit med på teatern sen barnsben. 

En annan tjej som har fått teatern i blodet är Birgitta Rydberg som roat publiken på Fredriksdalsteatern under många år. Från Osby har vi lånat Jessica Persson som är en regelbundet återkommande gäst på Sveriges standupscener och som spelat mycket revy. Naturligtvis står Kent och hans alter ego Svea Olsson på scenen för 29:e gången. Sist men absolut inte minst (han är 1.86 lång) Dan Ekborg, en komiker och skådespelare som länge stått på Kents önskelista. Äntligen blir det av. Vår eminenta revyorkester leds av Lars Linder. Allt detta i regi av Hans-Peter Edh.

Vi ser fram emot att se dig i bänkraderna på Arlövs teater!
-Hjärtligt välkomna!
 

Sök resa

Program - Läs mer här

Efter upphämtning på eftermiddagen åker vi till Hurva Gästis. Här råder en varm och välkomnande atmosfär. Vi avnjuter en god lunchbuffé bestående av helstekt fläskfilé med goda tillbehör, i anrik, skånsk miljö. Mätta och belåtna samlas vi åter och åker vidare till Arlövs Teater. Revyn börjar klockan 19:00 och det bjuds på underhållning i cirka 2,5 timme inkl. en paus på 30 minuter. Efter en trevlig föreställning och säkert med ömma skrattmuskler, samlas vi åter i bussen och gör oss redo för hemfärd.

ARLÖVSREVYN 2025
Tänk va’ tiden går - när man har roligt! 1995 startade Kent Nilsson sitt skötebarn Arlövsrevyn på Arlövs lilla fina teater. 2025 är det alltså 30 år sen den första premiären och sen dess har det spelats 1 427 föreställningar som setts av 370 000 personer.

Till vintern presenteras en riktig kanonensemble. Kvar från förra året är Karlshamnspågen Victor Berg som av en recensent jämfördes med Tommy Körberg. Arlövstösen Caroline Nilsson är tillbaka för femte gången. Caroline som är dotter till Eva och Kent Nilsson har varit med på teatern sen barnsben. 

En annan tjej som har fått teatern i blodet är Birgitta Rydberg som roat publiken på Fredriksdalsteatern under många år. Från Osby har vi lånat Jessica Persson som är en regelbundet återkommande gäst på Sveriges standupscener och som spelat mycket revy. Naturligtvis står Kent och hans alter ego Svea Olsson på scenen för 29:e gången. Sist men absolut inte minst (han är 1.86 lång) Dan Ekborg, en komiker och skådespelare som länge stått på Kents önskelista. Äntligen blir det av. Vår eminenta revyorkester leds av Lars Linder. Allt detta i regi av Hans-Peter Edh. Vi ser fram emot att se dig i bänkraderna på Arlövs teater! Hjärtligt välkomna!

*Med reservation för tryckfel & ändringar! 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/2
Se hållplatser & tider
BussArlövsrevyn & Hurva GästisMer än 81 195:-BokaSe hållplatser & tider