Skip to main content

Stockholmsweekend - Änglagård

Pris från:
4 195:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Guidad rundtur i Stockholm.
  • Två övernattningar med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten.
  • Middag på restaurang Movitz, dag 2.
  • Musikalbiljett Änglagård.
  • Frukost på hotellet dag 2 & 3.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Hyllade filmklassikern blir musikal! -Häng med på en nostalgisk Stockholmsweekend där vi bor mitt i city på Clarion Hotel Amaranten  (den 17-19 november bor vi på Scandic Sjöfartshotellet). Ett modernt, fräscht hotell med hög mysfaktor, utsökt mat, närhet till de stora shoppingmöjligheterna och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. 

 

Änglagård
Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande före-ställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Musikalen Änglagård med Tommy Körberg & Helen Sjöholm är skriven av Fredrik Kempe, Edward af Sillén och Daniel Réhn är baserad på Colin Nutleys film Änglagård. Föreställningen varar i 2 timmar och 50 minuter, inklusive 25 minuters paus.

Sök resa

Program -Läs mer här!

Dag 1 – Stockholmspärlor (60 mil) 
Via påstigningsorterna färdas vi norrut genom de småländska skogarna. Vi åker längs den vackra Vätterleden och förbi Linköping, Norrköping och Södertälje till vår huvudstad som vi når under eftermiddagen. Innan vi checkar in på hotellet gör vi en orienterande bussrundtur i stan med bland annat besök på Fjällgatan på söders höjder. Här är en helt fantastisk utsikt över alla Stockholmspärlor – Gamla Stan, Strömmen, Skeppsbron & Djurgården. 

Vi bor flott mitt i city på Clarion Hotel Amaranten (den 17-19 november bor vi på Scandic Sjöfartshotellet). Efter incheckning gör vi oss bekväma i våra rum. Det är ett modernt, fräscht hotell med hög mysfaktor nära till de stora affärsområdena och med alla sevärdheter inom bekvämt avstånd. Kvällen är fri för egna strövtåg. 

Dag 2 – Stadsrundtur & musikal
Efter en god frukostbuffé väntar en härlig dag med shopping och stads-upplevelser. Stockholm har ett stort utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, krogar & butiker av alla de slag. På eftermiddagen samlas vi åter för att åka till anrika restaurang Movitz i Gamla stan. Här ska vi avnjuta en delikat middag i riktigt mysig miljö. Nu har det blivit dags att åka till Oscarsteatern för att uppleva resans absoluta höjdpunkt – Musikalen Änglagård med Tommy Körberg & Helen Sjöholm i huvudroller.

Dag 3 – Shopping & Gränna (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten och checkat ut från hotellet, blir det tid till att njuta av stadens utbud en sista stund innan vi samlas åter i bussen och gör oss redo för att åka söderut. I Gränna gör vi ett kort stopp för oss som vill köpa de berömda polkagrisarna med hem. Vi gör även uppehåll längs med färdvägen för möjlighet att ta en bensträckare och att köpa något gott att äta. Vi tar farväl på hemorten med oförglömliga musikal och storstadsupplevelser i bagaget.


Änglagård
Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande före-ställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Musikalen Änglagård med Tommy Körberg & Helen Sjöholm är skriven av Fredrik Kempe, Edward af Sillén och Daniel Réhn är baserad på Colin Nutleys film Änglagård. Föreställningen kommer att vara 2 timmar och 50 minuter lång, inklusive en paus på 25 minuter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/1
Se hållplatser & tider
BussStockholmsweekend -Änglagård
Julklappstips!
44 195:-BokaSe hållplatser & tider
2/2
Se hållplatser & tider
BussStockholmsweekend -Änglagård
Denna resa går via Malmö, Löddeköpinge, Landskrona & Helsingborg!
44 395:-BokaSe hållplatser & tider
1/3
Se hållplatser & tider
BussStockholmsweekend -Änglagård24 295:-BokaSe hållplatser & tider
22/3
Se hållplatser & tider
BussStockholmsweekend -ÄnglagårdFullt4 395:-FulltSe hållplatser & tider
19/4
Se hållplatser & tider
BussStockholmsweekend -ÄnglagårdMer än 84 495:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Hotell Clarion Hotel Amaranten ligger i den levande stadsdelen Kungsholmen, som är vackert omringad av vatten och fina promenadstråk. Här har du nära till både sevärdheter, shopping och pulsen i city...
Scandic Sjöfartshotellet (17-19 november)

Scandic Sjöfartshotellet (17-19 november)

Bo mitt i city nära Saltsjön i en maritim atmosfär. Efter att ha utforskat stadens sevärdheter kan du koppla av i bastun eller rensa hjärnan i gymmet. Njut av god mat i hotellets restaurang Sjöfart el...