Skip to main content

Danmark -Tulpanernas Gavnø

Pris från:
925:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro- & vägavgifter
  • Guidad visning av Gavnø Slott
  • Guidad visning av Slottskapellet
  • Årstidens lunchbuffé inkl. 1 öl, vin eller vatten, Café Tulipanen
  • Entré till Tulpanfestivalen,Gavnø Slott
Boka resa

Danmarks största och äldsta Tulpanfestival upplever vi i den historiska slottsparken på Gavnø Slott. Njut av tusentals tulpanvarianter i äventyrliga färgspel, tjusiga sorter och kompositioner. Vi bjuds även på lunch och guidade visningar av både Slottet & Kapellet.

 

Sök resa

Program -Läs mer här:

Efter upphämtning åker vi med bussen över Öresundsbron och vidare genom Danmarks vackra landskap. Väl framme i Gavnö börjar vi vårt besök med att få intressanta, guidade rundvisningar av Slottskapellet och Slottet som bland annat har över 1000 vackra konstverk. 

Imponerade av slottet och dess konstverk har det blivit tid att njuta av en god lunch i Café Tulipanen. Caféet är beläget i de historiska och vackra omgivningarna i slottsparken och lagar mat efter säsongens råvaror. Mätta och belåtna spenderar vi resten av dagen på egen hand, i den otroligt vackra trädgården med en halv miljon tulpaner som stolt visas upp på festivalen. Efter en oförglömlig dag samlas vi åter i bussen och gör oss redo för hemfärd. Resan går via den ståtliga Öresundsbron och snart är vi åter på svensk mark. Vi tar farväl vid respektive hemort med härliga minnen och kanske en liten souvenir i bagaget.

Gavnø slott
Grunden skapades för mer än 600 år sedan. Idag bevaras Gavnø med en säker hand och med hjärtat på rätt plats av familjen Reedtz-Thott, vilket innebär att portarna i mer än en mening öppnas mer och mer för dem som vill se en halv årtusendehistoria med egna ögon.

www.gavnoe.dk
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/5BussDanmark - Tulpanernas Gavnø Mer än 8925:-BokaMer information
8/5BussDanmark - Tulpanernas Gavnø Mer än 8925:-BokaMer information