Skip to main content

Fredriksdalsteatern -Nötter

Pris från:
950:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Entré till Fredriksdals museer och trädgårdar.
  • Revybiljett till Fredriksdalsteatern.
Boka resa

Välkommen till sommarens skrattfest i Helsingborg!

Revyn
NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska & ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande & kunderna oförstående och, med rätta, krävande. Mitt i allt uppstår stora
förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden, gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”. 

Ensemble
Babben Larsson, Sanna Persson Halapi, Nils Dernevik, Hans Christian Thulin, Simon Garshasebi, Siw Erixon, Daniel Träff & Susanne Karlsson.

NÖTTER är en nyskriven fars av Adde Malmberg. 

Teaterförlag: Nordiska Aps
 

Sök resa

Program -Läs mer här

Efter upphämtning på våra hållplatser åker vi direkt mot Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Vi är framme i god tid för att avnjuta egen medhavd fika eller på området köpt mat eller picknickkorg, innan det är dags för sommarens skrattfest ”Nötter”. Föreställningen börjar klockan 15.00 och varar i cirka 2 ½ tim. inkl. 20 minuters paus. Efter en oförglömlig revyupplevelse och säkert med värkande skrattmuskler samlas vi åter i bussen. Vi kör direkt mot våra hållplatser och säger tack & adjö för denna gång. 

 

*Med reservation för tryckfel & ändringar! 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/7
Se hållplatser & tider
BussFredriksdalsteatern (via Malmö, Lund, Löddeköpinge, Landskrona)Mer än 8950:-BokaSe hållplatser & tider
20/7
Se hållplatser & tider
BussFredriksdalsteatern (via Sölvesborg, Bromölla, Kristianstad, Hässleholm, Tyringe)Mer än 8950:-BokaSe hållplatser & tider