Skip to main content

Kalmar & Öland -Grillbuffé & skaldjursbord

Pris från:
2 650:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • En natt med del i dubbelrum, Slottshotellet Kalmar.
  • Grillbuffé, Slottshotellet Kalmar.
  • Frukost på hotellet, dag 2.
  • Utflykt till Borgholm, Öland, dag 2.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Unna dig en miniweekend i Kalmar och på Öland. Vi bor på anrika Slottshotellet i Kalmar där vi njuter av både ny grillat kött samt ett kallt fisk -och skaldjursbord med goda tillbehör. I Borgholm får vi tid att strosa runt på kullerstensgator med små och mysiga butiker & caféer på egen hand.

Sök resa

Program - Läs mer här!

Dag 1 – Kalmar (ca 20 mil) 
Efter avresa styr vi bussen mot Kalmar. Vi gör stopp för bensträckare och möjlighet att köpa en fika. I Kalmar får vi tid att strosa runt på egen hand och köpa en lunch innan vi checkar in på slottshotellet. Vi gör oss bekväma i våra rum och klockan 16:30 ska vi njuta av en delikat grillbuffé bestående av kött, grönsaker samt ett kallt bord med fisk och skaldjursrätter, sallader och goda såser. Övrig tid av kvällen spenderas på egen hand. Kalmar är en mycket vacker liten stad som sträcker sig utmed kusten och havsutsikten är anslående en vacker sommarkväll. Många äldre byggnader har bevarats vilket ger staden en speciell prägel. Ta en promenad vid slottet eller i Gamla stan som ligger precis utanför hotellet eller gå vidare ett par minuter till stadens historiska centrum. 

Dag 2 – Borgholm, Öland (ca 26 mil)
Efter en god frukost checkar vi ut och samlas åter i bussen. Via den ståtliga Ölandsbron är vi snart framme på Borgholm. Här blir det tid att strosa runt på kullerstensgatorna bland butiker och mysiga caféer i cirka 3 timmar. Lunchen avnjuter vi på egen hand efter eget behag & tycke. Nu har det blivit dags för hemfärd. Vi gör stopp längs med färdvägen på lämplig plats för bensträckare och möjlighet att köpa något att äta. Vi tar farväl på hemorten med många härliga upplevelser rikare.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/7
Se hållplatser & tider
BussKalmar & Öland
Inklusive Grillbuffé & kallt bord med fisk & skaldjursrätter med goda tillbehör!
32 650:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Slottshotellet Kalmar

Slottshotellet Kalmar

Skyddade av Stadsparkens lummiga grönska ligger hotellets fem unika byggnader som väl fyller sina roller, och tillsammans utgör värdiga medlemmar av den pittoreska stadsdelen Gamla Stans kulturkvarter...