Skip to main content

Kalmar & Öland -Jubileumsföreställning med Robert Gustafsson & Ola Forssmed

Pris från:
3 195:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • En natt med del i dubbelrum, Slottshotellet, Kalmar.
  • Grillbuffé, Slottshotellet, Kalmar.
  • Revyviljett, Krusenstiernska Teatern, Kalmar.
  • Frukost på hotellet, dag 2.
  • Utflykt till Borgholm, Öland, dag 2.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Häng med till Krusenstiernska Teatern i Kalmar och se Robert Gustafsson & Ola Forssmed i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Vi bor på charmiga Kalmar Slottshotell & strosar runt i Borgholm på Öland innan vi åker hem.

 

Revyn
Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång.

Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Kalmar (ca 20 mil)
Efter avresa styr vi bussen mot Kalmar. Vi gör stopp för bensträckare och möjlighet att köpa en fika. I Kalmar får vi tid att strosa runt på egen hand och köpa en lunch innan vi checkar in på slottshotellet. Vi gör oss bekväma i våra rum och klockan 16:30 ska vi njuta av en delikat grillbuffé bestående av kött, grönsaker samt fisk & skaldjursrätter, sallader och goda såser.  På kvällen tar vi oss till närliggande Krusenstiernska Teatern för att få uppleva en fartfylld komedi av sällan skådat slag. (ca 2,5h)


Dag 2 – Öland, Upptäckts -& hemfärd
Efter en god frukost checkar vi ut och samlas åter i bussen. Via den ståtliga Ölandsbron är vi snart framme på Borgholm. Här blir det tid att strosa runt på kullerstensgatorna bland butiker och mysiga caféer i cirka 3 timmar. Lunchen avnjuter vi på egen hand efter eget behag & tycke. Nu har det blivit dags för hemfärd. Vi gör stopp längs med färdvägen på lämplig plats för bensträckare och möjlighet att köpa något att äta. Vi tar farväl på hemorten med många härliga upplevelser rikare.


Revyn
Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång. Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.


*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/7
Se hållplatser & tider
BussKalmar & Öland med revy
Inklusive Revy, grillbuffé & kallt bord med fisk & skaldjursrätter med goda tillbehör!
43 195:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Slottshotellet Kalmar

Slottshotellet Kalmar

Skyddade av Stadsparkens lummiga grönska ligger hotellets fem unika byggnader som väl fyller sina roller, och tillsammans utgör värdiga medlemmar av den pittoreska stadsdelen Gamla Stans kulturkvarter...