Skip to main content

Hockey, Öl & Whiskeyfestival -Malmö

Status:
Fullt

Följ med och se en spännande hockeymatch & gotta dig på södra Sveriges mest besökta upplevelsemässa för öl och destillat i Malmö! -Heja, dofta, smaka & njut!

Sök resa

Program

Program
Efter upphämtning vid våra hållplatser kör vi direkt mot Malmö Arena. Vid ankomst går vi direkt till mässhallen och på egen hand, utforskar Sveriges mest besökta upplevelsemässa för öl och destillat. Klockan 15:15 börjar hockeymatchen, Malmö Redhawks/Mora Ishockeyklubb och vi tar plats på läktaren och hejar fram vårt favoritlag. Efter matchens slut, samlas vi i bussen och reser hemåt med glada minnen i bagaget!

Om festivalen
Malmö Öl & Whiskyfestival är betydligt mycket mer än bara en öl- och whiskymässa. Här har det skapats en upplevelse för alla besökare, en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination, i en unik stämningsfull miljö. Malmö Öl & Whiskyfestival står aldrig stilla, varje års mässa är unik i sitt slag; -nya utställare, nya miljöer, nya menyer och nya drycker… Här träffar vi allt från den allra minsta nystartade bryggeriet som fortfarande håller på i sin källare, till de världsledande dryckesleverantörerna med mångårig erfarenhet. Du som livsnjutare kommer att trivas här och man kan spendera flera timmar och väl på plats kommer du att äta och dricka gott av högsta kvalité.

Upplev Malmö Öl & Whiskyfestival tillsammans med din familj, dina vänner eller dina kollegor! Så funkar festivalen Efter att du har köpt din entrébiljett (ingår i resans pris), går du runt på festivalen och köper smakprover från utställarna. Mässan är kontantfri, så smakproverna handlas med kuponger (OBS! ingår ej i entréavgiften) som du kan köpa på plats. Normalt gäller 10 cl öl och 2 cl whisky. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. OBSERVERA att det är 20 års gräns på mässan! Mat och cigarrer Det finns även möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad, cigarrer eller delikatesser. Tillsammans med mässrestauranger skapar vi flera spännande matalternativ, allt ifrån streetfood, till ett helhetskoncept med meny och dryck Vi har även en röklounge där du kan njuta av en cigarr med en god dryck därtill och kanske en bit choklad. Whisky-, rom- eller ölskola Vill du förkovra dig ytterligare kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld och även smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter. Efter skolan vet du bättre vad du gillar och vad du vill prova på festivalen.

*Med reservation för feltryck och ändringar!

Resekalender

26/6TUR för en dag till GILLELEJE via Malmöfrån 280:-
27/6TUR för en dag till GILLELEJE via Limhamn-Nobeltorgetfrån 280:-
28/6Köpenhamn eller Bakkenfrån 300:-
28/6TUR för en dag till GILLELEJE via Ljunghusen-Vellingefrån 280:-
29/6TUR för en dag till GILLELEJE via Trelleborg-Skanörfrån 280:-