Skip to main content

Falkenbergsrevyn

Status:
Fullt

I vinter är det 25 år sedan Falkenbergsrevyn gjorde sin första revy. Det är med stolthet Hela Sveriges Revy nu bjuder in till en riktigt härlig jubileumsrevy.


Falkenbergsrevyn har kopplat revynamnet till den tid vi lever i och sällan har det väl varit mer Upp & Ner än just nu. Det utlovas en vass och rapp föreställning och självklart skojas det med såväl högersvängen i valet och NATO som olika sätt att spara el, passkaos, inflation och festande politiker i både Finland och England. Det är helt enkelt mycket som är upp och ner i dessa tider och som kompensation lovar de även att bjuda på några billiga skämt. Lagom till sitt jubileum har de också renoverat Stadsteatern så det kommer bli en härlig upplevelse från början till slut när ni besöker Falkenbergsrevyn i vinter. 

 

Ensemblen: Anna Carlsson, Bengt Ivarsson, Bernt Bengtsson, Beppe Wackelin, Bertil Schoug, Linnea Lexfors, Håkan Runevad, Lena Petersson.

Sök resa

Program

Efter upphämtning åker vi till Restaurang Famille på Falkenbergs Strandbad. Här ska vi avnjuta en god lunch från säsongens bästa råvaror. Mätta och belåtna samlas vi åter i bussen och åker en kort bit till Falkenberg för att se jubileumsrevyn på stadsteatern. Föreställningen börjar klockan 15:30 och det bjuds på underhållning i ca 2,5 timme inklusive 20 minuters paus. Med minnen för livet och värkande skrattmuskler, samlas vi åter i bussen för att åka hemåt igen.  

 

*Med reservation för tryckfel & ändringar!